Taket rasar in

2009-08-31 @ 20:52:32
Idag började ju som dagt skolan. Jag vet inte riktigt hur det känns. Rörigt är nog det ord som lättast beskriver hur jag känner. Det kommer nog att bli en ganska jobbig termin, med mycket att göra och mycket att hålla reda på. Men som tur är så har jag ju ett helt gäng vänner från idrotten som också ska läsa Auo 3 den här terminen.
Justja, ett av de roligaste inslagen är ju att taket typ håller på att ramla in i aulan, så idag var vi i en idrottshall på fyrishov, och imorrn kommer vi att vara på ekonomikum :)
Dagen började med samling och info i ca 2 timmar. Sedan hade vi 2 timmars hål. Men den tiden flöt förbi snabbt. Hängde med Elin, Alexandra och Per. Tomas kom och gjorde oss sällskap på lunchen. Det var roligt att träffa honom igen! Det var ett tag sen. Under lunchen hade vi lite Froppe och Jorren flashbacks. Så jäkla roligt. Dom lyste verkligen upp Idrott och hälsa A. Har hur många roliga historier som helst om dom! KG är inte heller att förglömma... Hans senaste mail var det roligaste på länge.
Efter luchen hade vi typ 3 timmar till instänga på Fyrishov. Men tack och lov så släppte dom ut oss till slut ;) Typ runt halv sex. Då var det bara att dra sig hemmåt, äta packa om och nyss har jag kommit hem från dansaerobicsen. Det gick mycket bättre den här gången:D
Imorrn börjar jag skolan först vid 2. Vilken jäkla tid, 2 till 4. Helt värdelöst, men men vad ska man göra? det är väl bara att vara eb duktig liten student och pallra sig dit. Men förhoppningsvis så hinner jag läsa igenom en hel del och få lite mer grepp om allt som snurrar i mitt huvud. Examensuppsats, vfu, litteratur, pm, hemtenta, varför kommer jag inte in på ping-pong? Det finns många frågetecken i huvudet just nu...

Så var det dags igen...

2009-08-31 @ 08:57:32
Nu är det dags igen. En ny hösttermin av slit. Jag är inte direkt laddad. Det blir ju inte direkt en mjukstart heller, utan går till 6 idag, fast vi har lite sovmorgon iaf till kl 11. Sen får vi väl se vad det är för folk som ska läsa den här kursen. Jag vet att jag kommer känna en del iallafall, sen idrotten. Men jag tror inte att vi kommer ha så mycket i klass. Så det är ju lite tråkigt, då lär man inte känna så mycket nya personer. Så jag får helt enkelt hålla mig till mina gammla vänner och bekanta!

Macho!

2009-08-30 @ 20:54:39

Igår var det lagga som gällde igen. Jag och Lisa rullade iväg vid halv åtta för att plocka upp Annelie och sedan brumma vidare ut till stallet för att hämta hem hästarna. Jag red Macho, han var väldigt trevlig! Även fast det blev lite bus, men det tycker vi om :D
Felix hade också lite roligt, så stackars Emma fick en avramling den här veckan. Fortsätter det i den här stilden kommer vi bli  tjocka av all tårta vi kommer få äta ;) Det roligaste med att rida på lördagmornar är nog att hästarna är så pigga, och så på hugget eftersom de är lediga på fredagar. Mina lektioner gick bra. Nybörjarna var superduktiga, både på ridningen och teorin. I min andra grupp var det lite smått kaos när de kom in  i ridhuset, men när de var ute i skogen gick det bra. Min sista grupp är jag väldigt nöjd med. Det syns verkligen att de har utvecklats! Och ingen avramling i nån av mina grupper den här gången!
Fler uppdateringar kommer senare!

Saknar <3

2009-08-28 @ 22:57:00
Nu sitter jag hemma och är lite sentimental! Tänker tillbaka på året som har gått såhär långt. Det har faktiskt varit ett riktigt bra år!

 Jag saknar er!!! Både er och hela grejen med att läsa idrott, det har verkligen vart en toppen termin. Har hur många fina minnen som helst :) All gymnastik i början, Mats klädvisning,  långfärddskriskorna i snöstorm, isvaksbadet, hela Sälen resan, stavfelet, nattorienteringen, judon, handikappdan med blindboll, snökastning, max och bandyhögtalare som skrämmer livet ur en mitt i natten, alla klasspartyn, beachvolleyboll, flustret, allas danser, avslutningsdan och mycket, mycket mer!




Sen saknar jag ju er också! Vi hade så grymt roligt. Bättre personer kan man inte jobba med :D Vi hade så grymt roligt, knottarna, bajsväktarna, göra en insats, ibland så kräks jag, kolla getterna, coolingbilen, bada i bajs, familjen och torvkrig ;) Det finns mycket man kan roa sig med när man är för trött!



krukväxter och dammråttor

2009-08-28 @ 18:20:20
Idag har varit en väldigt soft dag. Började dock med att tvätta, mindre roligt. Men sen blev det bättre. Var på ett spinningpass kl 12 och sen bar det av ner på stan. Var och fikade med Lisa och Annelie på storken. Tog en vaniljmuffins, vi är väldigt variationsrika här :P
Nu blir det en hemmakväll. Jag ska roa mig med att baka muffins. Jag ramlade ju av förra veckan så då är det ju tradition att bjuda på något gott! Sen blir det kanske en film.  Så jag ska ha en väldigt spännande kväll här hemma med mina krukväxter och dammråttor. Nopp, här har vi inget liv inte ;) Imorrn blir det iallafall stallet hela dan. Jag brummar iväg här hemmifrån vid halv åtta med Lisa.
See ya!

Godmorgon!

2009-08-27 @ 10:07:50
Godmorgon alla glada! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv elva, då är det nämligen dags att dra sig iväg till tandläkarn. Håll tummarna för att jag inte har några hål!
Efter tandläkarn blir det en ganska lugn dag. Ska iväg och träna med mamma ikväll! Annars har jag inga direkta planer. Borde dock fila lite mer på mitt projektarbete, men det vet man väl aldrig om det blir av :P
Igår kväll blev det också lugnt. Lagade spagetti och köttfärssås. Det blev 4 matlådor!!! Sen hängde jag en del med Sofie och nån annan kille som hon känner. Kommer dock inte ihåg vad han hette :P Sen kom hennes pojkvän och gjorde oss sällskap efter att tag. Han är lite småunderlig måste jag bara få påpeka.
Nej, nu måste jag börja fixa iordning mig så jag hinner iväg till tandläkarn.
See ya!

Regnet öser ner

2009-08-26 @ 14:29:14
Nu har jag precis kommit hem från ilu. Tog en tur bort dit i spöregnet. Har vart och pratat med Karin, som ska handleda mitt examensarbete. Det kändes helt okej, hon är väldigt trevlig. Men hur bra minne har människan egentligen? Jag har haft henne några lektioner i nån delkurs för säkert 2 år sen, och hon kommer ihåg mig. Det e lite galet, hon måste ju ha hur många studenter som helst per år. Jag ska iallafall skriva nått om dans i skolan kom vi fram till. Nu måste jag bara komma på en frågeställning som jag ska ta reda på och börja leta em MASSA litteratur. Så nu har jag att göra iaf. Jag träffade trojkan från idrotten också. (Våra lärare) Gud vad jag kommer att sakna idrotten den här terminen. Det senaste året har verkligen varit BÄST!!! Eva blev jätte glad när hon hörde att jag skulle skriva om dans, och lovade att hjälpa mig med litteratur :D
Sen har jag ansökt om vfu-plats och skrivit ut en lagga grej (till alla nybörjarförlädrar) och mitt schema för de första veckorna. Ja, schemat var det ja. Det ser ju mindre roligt ut. Jag har en vecka i skolan innan jag har vfu i 5 hela veckor. Men nästa vecka är HEMSKT... Jag slutar kl 6 på måndag, 4 på tisdag, 5 på onsdag, 3 på torsdag och så 5 igen på fredag. Kan det bli sämre, nej jag tror fan inte det. Jag saknar redan idrotten...
Så nu blir det till att städa, fixa, tvätta, göra matlådor och förbereda så mycket som möjligt nu innan skolan börjar. Det känns som att det kommer att bli en fullsmockad höst!

Chill

2009-08-25 @ 15:49:30
Idag har vart en väldigt chill dag. Har städat en del hemma, fixat lite ärenden osv. Nu ska jag snart dra mig ner på till friskis och gå på ett aersobic pass. Sen blir det en snabb dusch och sen ner på stan och träffa Sandra! Ska äntligen få tillbaka min ridhjälm som jag glömde på karlshem :)

Arosfortet och dansaerobic

2009-08-25 @ 10:29:21
Igår var en fullsmäckad dag. Det började med Arosfortet <3 Jag, Lisa och Elin var i ett lag och i det andra hade vi Lisa J, Sandra och Karro. Vårat lag vann såklart!!!! Det kan ju kanske bero på att både Lisa och jag har varit där flera gånger förut :P De hade lite nya celler den här gången också, så det var skoj! Efter Arosfortet var det pizzahut och ett litet dus-möte som gällde. Det tog lite längre tid än beräknat, så vi var väl hemma först vid kvart i sex.
Sen bar det iväg till friskis och svettis. Var på ett dansaerobic pass kl sju. Det var grymt roligt, svettigt och en aning klurigt. Det passet kommer jag definitivt gå på flera gånger!
Justja, innan passet träffade jag Frida utanför. Det var rikitgt roligt att träffa henne, och jag är riktigt glad att hon mår bra igen, och att dom inte har hittat något mer! Hon ska gå om första terminen på läkarutbildningen i höst igen, eftersom hon inte kunde fullfölja terminen i våras. Jag är så glad att allt har löst sig för henne!!!
Efter att jag kommit hem och duschat så spenderades resten av kvällen med våra kära utbytesstudenter, tysken och turken! Japp, vi har fått en till utbytesstudent, från Turkiet. Han är trevlig, och ganska rolig. Lite enklare att umgås med än vår käre tyske vän.
Det var allt för nu!


Jag borde få nobelpriset!

2009-08-23 @ 14:37:25

Tjohoo!!!!! Jag har gjort klart min terminsplanering för alla mina lektioner. Det jobbigaste är ju helt klart nybörjarnas teorilektionerna, hur lyckas man fylla ut en hel termin med vettiga saker som alla nybörjare bör veta? Det är en konst!
Nu i veckan börjar det hända lite mer saker, och nästa vecka sätter plugget igång igen. Suck.
Imorn är det dus-möte och arosfortet som gäller iaf. Det blir nog skoj!  
På onsdag ska jag ha möte med min handledare under min c-uppsats. PANIK, jag måste komma på nått ämne jag vill skriva om. Vad tror ni hon säger om man kommer dit och säger att  jag vet inte vad jag vill skriva om, kan inte du hitta på nått. Hon har säkert en liten burk med olika ämnen för c-uppsatser dår det bara är att dra en lapp, och så får man ett perfekt ämne, som är roligt och lagom svårt att skriva om!  Nej, nu är det kanske dags att sluta drömma, vara lite realistiska och försöka komma på ett bra ämne på egen hand. 
Sen ska jag till tandläkarn på torsdag, usch och fy. Vi får hålla tummarna för att jag inte har några hål!
Over and out!

Kraschlandning

2009-08-22 @ 17:34:38

Idag har det varit Lagga hela dagen! Så nu är terminen igång. Jag ska rida på lördagar också den här terminen. Dagen började med att hämta hem hästarna från hagarna i ösregn :( Men när det var gjort var det dags för mig att rida! Red lilla Leofanten (eller lilla och lilla, han är väl ca 175 cm hög) Det gick helt okej, ända fram till ca 10 minuter innan slutet. Vi kom lite lugnt och fint i galopp när det plötsligt sa pang. Innan jag visste ordet av hängde jag på halsen och funderade över att det inte fanns en chans till att jag ska kunna hålla mig kvar. Så det slutade med en kraschlandning. Det gick bra, har bara lite ont i ryggen nu. Men det var nog dags för en avramling. Om man inte räknar omkullridningar så var det säkert över 3 år sen senaste avramlingen. Så nästa vecka blir det till att bjuda på tårta :D

Jag har ju egna lektioner på lördgar. Min första är en nybörjarlektion :) De var duktiga!!! Jag har ridningen, och sen ska jag och Erika dela på terin. De ska vara i 2 grupper, eftersom de är lite olika gamla. Jag har fått lång lunch!!! Efter lunchen har jag 2 grupper till, de har ridit lite längre. Dom hade jag förra terminen också, med lite nya tillskott! På mina lektioner hade jag bara 1 avramling den här gången, det var lilla Vanja som ramlade av Emil i galoppen. Det är ju inte så långt till marken som tur är ;) Jag ska försöka uppdatera alla avramlingar här, så får vi se hur många det blir när terminen är slut ;) Det här kan nog bli en bra termin!
Avlutar med en liten bild på mina fina lilla avramlingsponny, Leo.
Det var allt för nu!!!

Idag kommer Lisa hem <3

2009-08-20 @ 11:21:21
Igår var det ju styrelsemöte som sagt. Det gick faktiskt ganska fort för en gångs skull. Vi var inte så många, det kanske berodde på det ;) Men viss person var ju inte mindre jobbig bara för det, jag blir så trött...
Idag har jag inga större planer. Är hos mina föräldrar nu, så jag ska väl ta bussen hem snart. Sen blir det aerobics ikväll.

Det bästa med idag är iallafall att Lisa kommer hem!!! Det ska bli roligt att ses igen, vi har typ inte träffats alls på hela sommaren, och inte hörts så mycket heller. Det känns som att vi har vart på väg att glida ifrån varandra lite. Jag har verkligen saknat det vi hade förut, när vi gjorde det mesta och hördes om allt... Så förhoppningsvis kan vi hitta tillbaka till det vi hade förut nu i höst <3

Skumma tyskar

2009-08-18 @ 20:23:28
Det har flyttat in en ny kille i vår korridor idag. En utbytesstudent från Tyskland som verkar väl snäll och trevlig, men en aning konstig. För det första kom han in och presenterade sig när jag stog i köket och lagade mat. Då hade han vart och handlat mat (eller det var i varjefall vad han sa), men vad tror ni han hade handlat? Inte fanns det ,mycket mat i kassen inte, men däremot en himmla massa te. Jag var tvungen att kolla i hans skåp sen :P och han hade bara te i skåpet, typ hur mycket som helst. Sen gjorde han en annan rolig grej, efter att jag lagat min mat så gick jag in och åt. Sen när jag kom ut igen så hade han DISKAT all min disk. Vem tycker att det är så roligt att diska att man gör någon annans? Och inte nog med det, lite senare när våra vägar möttes igen så började vi prata lite och mitt i vår konversation så drar han bara in på sitt rum och stänger dörren. Så därute står jag som ett fån och bara jaja, hejdå...
Jag var bara tvungen att skriva av mig lite om det nya tillskottet i vår lilla korridor. Det finns fortfarande 2 tomma rum( tror jag iaf) så det kan ju bli intressant att se vad det blir för mer folk som kommer. Please, snälla gud, inga mer utbytesstudenter från Tyskland...

Soppa

2009-08-18 @ 14:54:53
Just nu står jag i köket och lagar mat. Blir nån soppa av nått slag. Nu har det iaf löst sig med handledare till mitt examensarbete. Jag vill skriva om någonting idrott och hälsa relaterat, så jag frågade Eva, vår lärare som brukar handleda examensarbeten i våras. Men det var redan så många som frågat henne så hon hade fullt.
Men hon erbjöd sig att kolla runt lite, och nu har hon hittat nån annan lärare som vill handleda mitt arbete!!!
Det känns skönt att ha det avklarat nu, innan terminen börjar.
Nu är det bara typ 2 veckor kvar tills vi börjar igen. Just nu tycker jag faktiskt att det nästan ska bli lite skönt att börja igen ;)
Imorrn är det stallet som gäller. Är styrelsemöte. Jag hoppas bara att alla kan ha samlat ihop sig lite över sommaren, så man inte behöver diskutera samma sak i hundra år, vilket gör att möterna ALDRIG tar slut. Sen på måndag är det dus-möte. Då ska vi till arosfortet också <3 Typ det roligaste som finns nästan!

Bolt, Gay eller Powell?

2009-08-16 @ 20:39:50

Nu har jag nyss kommit hem, duschat och ätit. Jag har vart duktig och vart och tränat, ett intensiv pass på friskis och svettis. Det var roligt, men väldigt varmt och jobbigt. Tidigare idag har jag vart med mamma och lämnat tillbaka lilla Sigge också. Vi har ju vart hundvakt åt honom i lite över en vecka. Ikväll blir det lugnt. Ska se på friidrotts-vm. Det är 100 meters finalen ikväll. 21,35 säger jag bara. Då får ingen störa... Usain Bolt känns lite överlägsen. Jag tror att han vinner. Han är inte riktigt mänsklig, det är galet att springa sådär fort. Det ser ut som om han joggar, när alla andra springer för fullt. Det är galet helt enkelt. Jag tror att det kan bli lite jämnare om andra platsen. Gay eller Powell, det är frågan...
Lägger upp en bild på söta lilla Sigge också. Mest för att liva upp bloggen lite, blir lite roligare med bilder ;)

En fluga i ögat

2009-08-13 @ 17:05:34
Jag har precis kommit hem från stan. (ovanligt va?) Har vart ner och fikat med Emma. Efter fikat så knallade vi omkring på stan en sväng. Det var väldigt roligt att träffa Emma, har ju bara setts 1 gång tidigare i sommar tror jag. Vi var på café linné som vanligt. Och jag åt en snickerkaka, VÄLDIGT gott. Köte faktiskt ingenting på stan idag heller. Men det var nog för att vi mest gick runt och pratade istället för att kolla på saker ;) Det enda negativa var att jag fick en fluga i ögat när vi cykla hem, jag tycker INTE om flugor. Emma måste ju självklart få vara med på bild. Så det blir en gammal bild rån en klassfest i höstas med IDA1. Jag saknar det gamla goda gänget :( Alexandra, Elin, Emma och jag.






Lisas inlägg

2009-08-12 @ 22:11:06
Som sagt så träffade jag Lisa P på stan idag. Snäll som jag är så lovade jag henne ett alldeles eget inlägg. Självklart så håller jag vad jag lovar, så det här inlägget är tillägnat Lisa!
Jag vet inte riktigt vad hon ville att jag skulle skriva, så jag hittar på lite. Du ska ha stort tack för att du alltid ställer upp! Vad man än frågar om hjälp med så säger du aldrig nej. Du ska veta hur mycket det betyder <3 Och jag gillar dina utbrott på de mest oväntade saker, som på de stackars flickorna vid järnvägsövergången :P Du är oftast väldigt rolig att vara med, jag diggar din humor! Men mest av allt, tack för att du alltid hjälper till med alla möjliga (och omöjliga) saker!



 

Lillgänget!

2009-08-12 @ 16:04:41
Var på stan idag. Jag hade vart och gjort lite ärenden på stan. När jag var klar så tänkte jag att jag går in på Gina och kollar läget lite. Och vilka kommer inte nerramlande från trappan? Jo, om inte lillgänget. Nämligen Sofia, Erika, Lisa P och Jennie! Så eftersom jag inte hade nått annat planerat för resten av dan så hängde jag på dom. Kollade lite på stan, åt lunch på max, kollade lite på stan till och så avslutades alltihopa med glass på mc donalds. Trevligt värre var det! Har ju inte sett gänget på hela sommarn. Har saknat er <3
Vi kom även fram till att vi borde ses och hitta på nått mer skojigt snart. Typ i arosfortet stil. (Vi e ju bäst, eller hur Erika och Jennie :D) Så vi får väl se vad det lir för roligt vi hittar på. Vi borde göra det inom en inte alltför lång framtid iaf!

I will miss you

2009-08-11 @ 12:18:07
Denise flyttar idag, till Linköping. Jag kommer sakna dig...
Jag kommer sakna alla saker som vi brukar göra! Vem ska jag nu ventilera alla mina dumma frågor med, ha beslutsångest med om en sån simpel sak som var vi ska fika, vem ska få träningen att bli mycket roligare när man egentligen är trött och inte orkar mer, vem ska jag gå in på hm med och prova ut den absolut fulaste outfitten som går att hitta, cykla till efterfester med där man inte har en aning om vart man är eller vat man ska, skjutsa på cykeln ner på stan mörka kvällar och inte kunna stanna och komma igång igen utan att nästan vurpa. Vem ska jag flumma ut med totalt, vem ska hjälpa mig att hålla Hjärtrud och Helge vid liv? Vem ska jag skriva böcker med, eller planera affärsidéer?  Eller bara ta en fika med i tid och otid? Det finns så mycket vi brukar göra :) Jag vill inte att du ska flytta :(
Men vi får se till att träffas så ofta som möjligt ändå :) Jag får komma ner och hälsa på, och du måste ju komma hit också! Jag kommer sakna dig <3

Oh no, rumpnissarna har tagit Helge

2009-08-10 @ 19:29:12
Idag har jag vart och ätit lunch med Denise på stan. Vi varierade oss lite för en gångs skull och var och åt på Little Italy. Det var helt okej. Inte den allra godaste maten jag ätit, men ändå helt okej. Planen var att vi efter lunchen skulle ta en sväng förbi minigolfbanan vid studenternas och ta en match. Men vi konstaterade efter mycket funderande att vi faktiskt inte var så sugna på minigolf just idag. Vi tycker båda att det är kul de första typ 5 hålen, men sen blir man så less så att man bara slår utan att sikta och hoppas på det bästa. Och varje gång efter att man spelat lovar man sig själv att aldrig spela igen. Men sen nångång nästa år så står man där igen ;) Så vi får ta mötet i minigolf nån annan gång helt enkelt.
Så istället för minigolf så tog vi en runda på stan. Jag köpta faktiskt ingenting, även fast jag kollade på en del saker. Eftermiddagen avslutades med lite glass vid fyrisån, trevligt värre :D Efter att jag släppt av Denise vid hennes cykel så kom jag på att jag borde ta en tripp förbi banken. Så jag var in och skaffade nytt bankkort. Mitt har blivit lite dumt, det vill inte alltid fungera. :D

Röda strumpornas attack och skumma killar

2009-08-09 @ 23:12:06
Igår var jag som sagt ut och partade med Denise. Det blev Bj, som jag trodde. Det brukar alltid vara en massa folk man känner där, men inte den här gången. Men vi hade roligt ändå, med Denise har man alltid roligt ;) Kvällen präglades av en massa konstiga sms konversationer, det handlade om allt från attackerande röda strumpor, vildvittror och rumpnissar till pizzabeställningar :P Sedan blev det ju såklart en hel del dansande, dåliga raggningsrepliker och en del alkohol. Det blev även en hel del skumma killar.  De allra mest konstiga verkade dras till oss igår. Två försökte få det till att vi var turister,sen hade vi han med uppdragen tröja, för att inte tala om stirraren som skulle ta på mitt hår!  
Det blev ändå en hyffsat tidig kväll, utan efterfester som man inte hittar hem ifrån  ;) Var nog hemma runt halv tre. Det var en väldigt lyckad kväll!!! Jag kommer sakna våra utekvällar nu när du flyttar Denise :(

Boken om Hjärtrud

2009-08-08 @ 18:07:20
Nu sitter jag och väntar på Denise! Boken är framplockad, musiken fixad och vinet är satt på kylning. Allt ä klart helt enkelt :) Vi kommer att börja här med vin, pizza och bokskrivande. Vi har nämligen bstämt  oss för att skriva ner alla våra planer, tankar och funderingar. Det kommer att mynna ut i Boken om Hjärtrud :P Sedan får vi se vart vi tar vägen, men jag skulle nog gissa på Bj.

Jag har hunnit med en liten tur ner på stan sen jag var här förra gången. Tänkte leta efter nått fint linne, men så blev det inte! Köpte ett halsband i silver som är ganska långt på Glitter och en tunika på MQ. Det var hälften av rea priset på tunikan, så jag betalade bara typ 49,90. Det kändes inte helt fel :D Nu hoppas jag att Denise kommer snart, men man vet ju aldrig med Arro-släktet, de brukar ha en tendens att inte riktigt komma till den tiden man har sagt! Men jag tycker om dig ändå Denise :P

Hur länge kan man överleva på enbart vattenmelon?

2009-08-08 @ 15:09:06

Jaa, nån som vet? Jag och Denise funderade tidigare på hur länge man kan överleva på bara vattenmelon, men vi har inte kommit fam till nått svar än...
Nej, för att vara på den lite mer seiösa sidan så är jag hemma nu igen. Kom nyss hem från mina föräldrar efter en tur på Gränby. Va in en sväng på Systemet och köpte lite vin. Handlade lite mat och köpte lite nya dricksglas också. Alla mina glas har en tendens att gå sönder, och i förrgår upptäckte jag att jag bara ägde 3 glas. Men nu har jag 6 till, nya och fina!
Nu sitter jag hemma vid datorn, men jag borde städa lite innan Denise kommer hit runt 6. Känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert  att hitta på annat att göra ända fram tills ungefär 7 minuter i sex, och sen spinger jag runt och panikstädar  :P Sedan måste jag fösöka hitta nått bra att ha på mig ikväll, åtekommer nog med en liten uppdateing om vad det blir för outfitt ikväll!



Var tvungen att lägga upp en bild på söta lilla Sigge också!

Judo i mörka gränder...

2009-08-07 @ 19:01:33
Sitter hemma hos mina föräldrar nu. Blir en lugn kväll här, ska umgås lite och vara hundvakt. Mina föräldrar är hundvakt åt Sigge! En jättesöt liten hund, är nån blandras. Han ska vara här ungefär en vecka, medans hans familj är i Turkiet.  Så jag ska väl leka lite med honom och gå en promenix senare!

Imorgon kväll blir det utgång med Denise!!! Vet inte riktigt vart vi ska styra kosan än, men det visar sig. Bj kanske? Då måste vi fortsätta skriva på vår bok om Hjärtrud och hennes kompanjon Helge. Och sedan blir det Judoträning i mörka gränder, eller hur Denise?
På dan imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, kan kanske muta pappa att ta en liten tur förbi Ikea och Elgiganten innan jag åker hem till mig om jag har tur. Annars har jag inga direkta planer för dan imorrn. Nån som har någon idé?  Nej, nu ska jag nog ta och umgås lite med min kära lillebror så återkommer jag senare!

Lagga!

2009-08-06 @ 15:03:54
Var med Lisa till Lagga idag! Ponti skulle få nya skor av Åke. Var tevligt att komma dit igen, det var ju ett tag sen jag var där. Men det bästa var nog att få täffa Lisa igen! Vi har ju inte setts på hela sommaren och snart åker hon till England. Men vi får umgås mer när hon kommer hem :) På Lagga är allt sig likt, Mias nya hundvalp Amadeus är sjukt söt! Efter Lagga så åkte vi till Gränby centrum och åt lunch. Det har blivit väldigt fint där sen de byggde om, borde kanske börja variera stan med att ta sig upp dit ibland. Nu blir det lite chill här hemma ett tag och ikväll ska jag gå på jympa vid halv åtta.

Sami!

2009-08-05 @ 20:56:39


Var bara tvungen att lägga upp en bild på världens sötaste lilla ponny, nämligen Sami!!!

Funderingar...

2009-08-05 @ 20:33:14

Idag var det judo som gällde! Vi var bara 3 stycken och fick träna en hel del självförsvar. Jesper, sa att vi kanske kan få fortsätta träna lite judo i höst. Det vore super om det gick och man kan lyckas klämma in det i schemat! Jag har även funderat en massa fram och tillbaka om hur jag ska göra i höst.  Jag känner att mitt liv står lite stilla, och trampar på i samma spår hela tiden. Så jag har funderat på att kanska börja med nån ny hobby på fritiden. Jag vet inte riktigt vad, men har funderat på att börja ta nån danskurs. Frågan är bara vad... funderar på street, house eller kanske disco. Vi får väl se om det blir nått i höst, det beror väl lite på om jag kan bestämma mig och på ekonomin, men det vore väldigt roligt. Jag ska försöka ta tag i körkortet i höst också, så att det blir fixat och klart!
Ikväll blir en väldigt lugn kväll framför tvn och datorn!

Om man ändå vore Harry

2009-08-05 @ 11:02:26

Sitter hemma framför datorn nu. Känns lite konstigt att vara hemma och inte ha nått direkt att göra. Kom hem från Karlshem i söndags. Där är man igång och jobbar från i stort sett sju på morgonen till någon gång mellan tio och tolv på kvällen. Sitter och tänker tillbaka lite nu, och det har vart riktigt roligt, fast även väldigt jobbigt. Har hållt ridlektioner, hämtat och lämnat hästarna i hagar, jagat busiga ponnyer, fixat i stallen, vattnat, lekt lekar, jagat hemska getter, tröstat barn, ridit, flummat med alla roliga ledare (jag säger bara knottarna och bajsväktarna forever), försökt byta ett lysrör i stallet i ca 1,5 timmar utan att lyckas och mycket,mycket, mycket mer. Här kommer lite bilder!


Karlshem!!!


Bad med häst! (Gibbe)



Elvis, inte min bästa vän direkt



Janina och sötaste Ranger!



Jag och Maria!



Sötaste barnen



Några av ledarna på läger 9
























Äntligen en blogg!

2009-08-04 @ 22:24:21
Då har man äntligen kommit till skott och fixat en blogg! Ska försöka hålla den uppdaterad, så gott det går. Kan berätta att jag äntligen köpt en kamera idag! Har längtat länge efter att köpa en, och nu har jag en fin rosa liten kamera!
See you later alligator!

Välkommen till min nya blogg!

2009-08-04 @ 22:20:49