Sommarplaner

2011-04-25 @ 19:50:31
Nu har jag och Linda börjat fundera lite över vår ridsemester i sommar. Vi vill åka på ngn "långrittssemester", gärna där man rider flera dagar och stannar och sover på vägen. Nu har vi nog kommit så långt att vi väljer mellan 2 olika ställen (troligtvis, om inget annat dyker upp). Ett här i Uppland och ett i Jämtland. Vad tror ni?

Antingen:

Sommarritt i Roslagen
Denna vecka är mycket innehållsrik. Du bjuds på härliga uteritter i vacker roslagsnatur och om du vill lektioner på utebanan och ovalbanan. I slutet av veckan rider ni iväg på en tvådagars långritt med övernattning på Gimo Herrgård, en av Sveriges vackraste herrgårdar från 1700-talet.




Eller:

Vildmarksritt bland fjäll och skogar
Ridning i Jorm är en lustfylld och stundom fartfylld upplevelse för både häst och ryttare. Vi rider på pigga och lätt-töltade Islandshästar med härlig arbetsglädje och obändig vilja. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad ryttare har vi en häst som passar dig. Ritten sker i skiftande terräng och tempo där vi gärna ser att våra gäster hittar sina egna vägar. När det känns rätt bryter vi av med en vattengalopp, slalomtävling mellan fjällbjörkarna eller kanske en simtur. Både hästarna och vi gillar att leka.

Påskhelg!

2011-04-24 @ 17:25:22

Yes, som sagt, påskhelg. Det har än så länge inneburit 2 släktmiddagar (en hos farmor och en hos mormor), en förkylning med ont i halsen, lite träning trots det, en hel massa godis, en del umgänge med Denise och Linda samt lite annat smått och gott.
Igår cyklade jag ner på stan och gick på dans fuego. så sjukt kul! Sen han jag med att packa och köra flyttlådor från mig till mina föräldrar och övningsköra i en timme.  Den här gången kändes det riktigt bra, jag kände mig säker hela timmen så det är ett framsteg! Och på kvällen igår blev det en långpromenad med Denise :)
Nu har jag precis kommit hem från farmor och den här kvällen blir lugn. Jag tänkte nog ta en promenad snart och sen får vi se helt enkelt!

Äntligen!

2011-04-20 @ 18:19:06
Yeay! Nu är det klart :) Den 1a maj flyttar jag till trattgatan 2! Så kvarngärdet here I come. Nu gäller det bara att skicka in de papper uppsalahem vill ha och skriva kontrakt

Saknar...

2011-04-19 @ 17:45:59

Nu börjar abstinenesen komma. Jag saknar hästarna och ridningen. Det börjar kanske bli dags att ta upp hästarna igen?


Världens finaste Beauty <3

Ljuset i tunneln!

2011-04-18 @ 20:42:24
Nu börjar jag se livet från den ljusa sidan igen... Denna veckas höjdpunkter:
* Solen lyser
* Värmen har kommit
* En lugn vecka på jobbet
* Bara tre jobbdagar kvar denna vecka
* Och till sist det bästa av allt: På fredag väntar en dejt med världens bästa Denise som är hemma i stan <3

Söndag igen

2011-04-17 @ 13:06:00

Söndag och ännu en helg går mot sitt slut. Denna helg har vart lugn fast väldigt bra. Den började med lugn kväll hemma och CSi NY maraton hemma hos mig (jag har lånat mammas box med första säsongen). I lördags var jag ute i Lagga hela dan och hälsade på. Trevligt som alltid, särskilt i solen :) Sen blev det en löptur, runt BMX-spåret. Skönt att kunna springa där igen, det är så mycket roligare i skogen! Sen var en utgång planerad tsm med Frida(min jobbarkompis) tyvärr blev hon sjuk, så det blev inget med det. Idag har jag hittills hunnit med övningskörning med pappa och snart blir det lunch hemma hos mina päron!
Annars så ska det bli skönt med långhelg nästa vecka. Då är planerna att jag ska övningsköre en hel del och börja flytta saker, jag måste ju flytta ut ur min studentlägenhet snart. Och så hoppas jag få svar på lägenheterna nästa vecka, så jag vet hur det blir!

Det var allt för nu, so long!!!

Tillbaka igen

2011-04-13 @ 19:57:00

Nu har det vart väldigt dålig uppdatering här länge och det ber jag om ursäkt för. Jag har fullt upp hela dagarna plus att jag har tusen tankar i huvdet. Så då har jag helt enkelt valt att inte blogga. Men nu börja jag känna mig lite sugen igen, så jag tänkte nu göra ett tappert försök till att komma igång med bloggen igen.

Den senaste tiden har det blivit väldigt mycket jobb, en hel del träning och lite annat smått och gott. Jag har bland annat köpt ny mobil. En HTC Desire som jag är helt förälskad i :) Det har dessutom blivit en hel del annan shopping.

Jag flyttar ut från mitt studentrum om 2 veckor och vet fortfarande inte riktigt vart jag ska bo. Men nu har jag lite lägenheter på g så har jag riktigt tur blir det bara en helg hemma hos mamma och pappa. Jag får förhoppningsvis en lägenhet i Kvarngärdet eller Salabacke. Uppdatering kommer!

Sommarens planer har börjat spikas. Det blir 4 veckors semester. En veckas jabb på karlshem tsm med bästaste Mimmi och Maria, någon form av ridsemester med Linda och så ytterligare 2 veckors semester som ännu är oplanerade. Men förhoppningsvis blir det iaf ngt skoj med Denise.

Det är nog allt för nu!