Sliten men glad

2011-03-09 @ 20:58:00
Här tuffar livet på som vanligt. Jag har fullt upp och veckorna bara försvinner förbi en efter en. Jobbet fungerar bra och idag kom jag verkligen till en insikt. Ibland känns jobbet väldigt stressigt, jobbigt och slitigt. Men idag fick jag verkligen en känsla av att jag valt rätt yrke. När jag satt vid matbordet med 4 urhärliga smågrabbar och bara lyssnade på deras konversation om fiskar och krabbor som äter mat på restauranger på havets botten. Just då kändes allt så rätt! Det är sånna tillfällen som gör allt slit värt det. Då känns jobbet riktigt roligt!
Annars är jag lite lätt stressad över allt jag borde göra men inte hinner med. Det är jobbet, träning, körkort, fixa lägenhet och en massa annat. Men förhoppningsvis lugnar det ner sig snart, jag börjar känna mig sliten. Jag kan behöva en paus från allt och återhämta mig innan allt rullar på i rasande fart igen. Idag har jag dessutom kännt mig väldigt hängig, jag hoppas verkligen inte att jag är på väg att bli sjuk...
Nej, nu ska jag se på efterlyst, äte lite choklad och sen väntar sängen :)

Myshelg

2011-03-01 @ 18:58:39
Äntligen en ledig kväll, utan ngt alls planerat <3 Så nu har jag precis ätit mat och sitter och lyssnar på musik på högsta volym. Senare tänkte jag nog baka något, kolla lite kläder på hm och sen bädda ner mig i soffan med en kopp te, kanske lite godis och bara se på tv!
Annars är livet okej. Jag trivs på jobbet, träningen funkar bra, jag letar lägenhet som en tok och jag är lite förkyld. Det mest negativa är att jag har lite väl mycket i huvudet nu, med jobb, körkort, lägenhet och lite annat, därför lite dålig uppdatering här.
Helgen var iaf riktigt bra! I lördags firade vi Frida, så då blev det  först massa godsaker hemma hos henne och sen en utgång på Flurran. Jag gillar dock inte att är längre kö att ta sig ut än in, hur kommer det sig? (kanske därför man bör gå hem innan stängningsdax?)

Har dessutom anmält mig till Midnattsloppet i augusti. SDå nu måste jag ta tag i min löpträning!!!