Glad midsommar!

2010-06-26 @ 10:16:50
Glad midsommar!!! (lite såhär i efterskott)
Gårdagen spenderades i Nyby med ett härligt litet gäng :) Hade riktigt skoj. Till det bästa med kvällen hör nog tanten och gubben högst upp i huset, brännbollsmatchen (efter kanske lite väl mycket alkohol), Eriks dans och cykelturen hem. Hade en riktigt rolig kväll med andra ord. Och det behövdes med tanke på att jag åker ut till karlshem imorrn för två veckors jobb.

Idag är planerna att rida Beauty och fixa det sista inför karlshem. Sen ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Jag ska sova hos mamma och pappa ikväll också, eftersom vi åker tidigt imorrn. Så dagens planer är inte särskilt spännande. Nej, nu måste jag fortsätta med min packning!!!

Midsommar :)

2010-06-25 @ 11:58:40
Nu har jag äntligen ridit lilla galen-hästen för första gången på typ 2-3 veckor :) Var ute och red runt i skogen igår kväll! Var en riktig trevlig stund om man bortser från att hon först inte ville komma in från hagen, inte helt okej där. Men efter en stund bestämde hon sig för att komma när jag tog hennes hagkompis Bara och gick. Justja, det har jag nog glömt att säga. Hon blev betäckt för några veckor sedan, så nästa år kommer förhoppningsvis ett nytt liten föl.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Väntar på att pappa ska kolla på datumen för handledarkursen, men han och mamma är fullt upptagna med att skruva ihop en byrå som inhandlades på IKEA igår. Så jag får troligtvis vänta en stund. Sen stannar jag på lunch innan det är dags att åka hem. Väl hemma måste jag packa lite till inför karlshem, ställa vinet på kylning, fixa iordning mig och ladda för midsommarfirande. Och till sist är det dags att åka till Nyby!!!

Effektiva Jessica

2010-06-24 @ 10:57:21
Idag kommer bli en väldigt effektiv dag. Jag har nämligen lyckats samla ihop en massa till idag. Saker som jag borde få gjort innan jag åker tillbaka till karlshem på söndag. Jag har redan vart iväg och lämnat blod, lika trevligt som alltid. Personalen är supersnäll :) Sen stannade jag och handlade lite småsaker på hemköp innan jag åkte vidare hem.

Nu ska jag packa lite mer inför karlshem och till mina föräldrar, ska nämligen sova där inatt. Klockan tolv är det dags för lite träning, ett styrkemedel och sen drar jag vidare till mamma och pappa. I eftermiddag ska jag hinna åka med dem en sväng till IKEA, köpa nya gummistävlar, rida Beauty och så har jag en hel del småsaker som måste fixas. Bland annat måste jag boka handledarkurs till körkortet med pappa.  Mitt övningskörningstillstånd gick ut för ett tag sen, och sen jag fick mitt nya har jag övningskört lite olagligt sisådär med pappa. Men nu ska det bli ändring på det, och körkortet ska jag äntligen ta tag i!

Lugn måndag

2010-06-22 @ 10:43:39
Igår var en väldigt ospännande dag. Var på banken, hämtade min cykel, betalade räkningar, städade en del och var på aerobics. Resten av iden spenderades framför tvn och datorn. Men skönt var det :) Behövde en dag med att bara vara.

Idag händer desto mer! Ska dra mig iväg mot friskis för lite spinning om en timme. Sen blir det buss hem till mina föräldrar och så vidare  ut till lagga för möte och avslutning. Blir nog riktigt mysigt :) Sen måste jag dra mig hemåt hyffsat tidigt för ombyte och så avslutas kvällen med utgång! Blir Bryggan tsm med Denise och Sara. Det ska bli riktigt skoj! Blir ju dessutom årets premiär på bryggan för min del.

Nej, nu måste jag diska och bestämma kläder inför kvällen!!!

Denise!

2010-06-21 @ 10:13:43
Var och åt lunch med Denise igår!!! Grymt roligt att träffas få en uppdatering på allt som hänt. Blev en sväng på stan och till sist en glass med. Trevligt som alltid <3 Köpte en oversize tjocktröja och ett halsband.
Idag blir ganska lugnt. Ska dra mig ner mot stan alldeles strax för att sätta in mina pengar på banken och sen blir det buss hem till mamma och pappa för att cykla hem min cykel som har hamnat där. Sen blir det lite träning ikväll, troligtvis aerobic och så kanske lite gym innan. Det var nog alla uppdateringar jag har att komma med för nu.

Myskväll med mamma

2010-06-19 @ 21:12:28

Jag kom hem med en hel del saker från vår IKEA-tur idag, nämligen:
* Ett gäng galgar
* Ett vitt lakan
* Ett blått lakan
* En toalettborste
* Två blåa örngott
* En ny kudde
* Ett blått påslakansett med blommor (jättegulligt)
* Ett mörklblått påslakansett med gula figurer på

Så det blev mest saker till min säng kan vi konstatera. Sen var jag och mamma på danspass på friskis. Det var verkligen superskoj, och ledaren var helt freaky. Så det passet kommer jag gå på igen :) Nu är det lördagkväll och här blir det bara mys med mamma framför tvn med en påse godis :) En riktig mor och dotter dag har det blivit, vilket är väldigt trevligt då det inte händer så ofta.
Imorrn ska jag försöka träna, luncha med Denise samt överge mina föräldrars lägenhet för min egen. Pappa kommer hem med bilen imorrn, vilket innebär att jag kan få mina saker hemkörda (har typ alla mina saker hemma hos mamma och pappa av ngn konstig anledning) Så imorrn flyttar jag hem!!! Nej, nu är det dags att joina mamma framför tvn!

Ikea

2010-06-19 @ 10:38:36
Lördag idag och jag börjar så smått få lite ordning på mitt liv igen efter tio dagar ute i skogen. Har tvättat nu på förmiddagen och vart förbi stallet för att hämta mina putsgrejer, måste fixa mina ridskor. Snart blir det en tur till Ikea med mamma. Ska kolla på lite småsaker och så ska vi äta lunch :) Hörde ngt om plantagen också, så jag antar att det blir en sväng in där också!
Senare blir det lite träning på friskis igen, troligtvis ett danspass och så en sväng på gymmet. Ikväll vet jag dock inte riktigt vad som händer, det visar sig väl under dan. Nu måste jag byta kläder innan vi ska åka!

Hemma igen

2010-06-18 @ 19:12:57
Äntligen hemma efter tio dagars slit på karlshem. Eller hemma och hemma, har mellanlandat hos mina föräldrar för ikväll. Är ganska skönt att komma hem, men samtidigt lite tråkigt. Saknar en del av alla underbara barn :) Men om lite mer än en vecka är det dags för två läger till på karlshem. Då blir det jobb med Mimmi och Maria, så då får ni se upp!

Fram tills dess vet jag inte riktigt vad som händer, har fått en väldans massa tid över helt plötsligt. Men jag ska iaf umgås en del med Denise som kommit till stan :) Nej, nu ska jag ta en promenad och sen blir det lite tv och så till sist sängen, är väldigt trött...

Examen :D

2010-06-07 @ 10:46:25

Idag är det examensceremoni!!! Det känns riktigt skönt, även fast slutet inte riktigt är här ändå. Har en del uppgifter kvar som måste bli godkända innan jag är helt klar, och jag har lite på känn att det kan komma en liten rest på en utav dem.
Så nu ska jag duscha och fixa iordning mig. Sen blir det en liten tur på stan innan jag ska bege mig till domkyrkan. Har lite småsaker kvar som måste inhandlas innan karlshem. Efter ceremonin som är klar vid 17-18 tiden så blir det middag med familjen och sen måste jag packa det sista till karlshem. Åker ganska tidigt imorrn, så jag vill ha så mycket som möjligt klart idag!

Så det här blir troligtvis det sista inlägget på ett tag! Kommer definitivt inte ha tid och ork att blogga under tiden på karlshem, så det hela får tas upp igen när jag kommer hem!!!

Avslutar med några bilder från hästens dag i lördags:


Spegelritt med Kingen och Cizen!


Poänghoppning - Erika & Macho


Poänghoppning - Mikaela och Curre


Western med Alicia


Western med Ally


Paraden får avsluta dagens inlägg

Sommarlov

2010-06-04 @ 21:15:59
Nu är det officiellt slut (hoppas jag iaf...) har nämligen skickat in min allra sista uppgift till universitetet. Så nu är det bara avslutningen kvar på måndag. Det känns lite sorgligt faktiskt, fast samtidigt jävligt skönt, att jag faktiskt klarade av hela utbildningen!!!
Ikväll blir det lugnt, tänkte kolla om det e ngt bra på tv snart. Och imorrn blir det Lagga för hästens dag. Sen fyller jag år på söndag, examenscermoni på måndag och så till sist karlshem på tisdag. Bara bra dagar den närmsta tiden med andra ord :D

Sista skoldan

2010-06-03 @ 11:08:43

Ojoj, nu har det varit riktigt dålig uppdatering här den senaste tiden. Det beror helt enkelt på att jag har haft så galet fullt upp de senste två veckorna. Jag har vart borta konstant, och det allra mesta har varit roliga saker :) Idag är jag för en gångs skull ledig :) Fast det finns att göra ändå, har diskat och skrivit min allra sista inlämningsuppgift tills nu, snart blir det spinning sen en tur förbi stan och så tillsist projektledarutbildning ikväll. Och efter det ska jag skriva klart uppgiften.

Igår var sista skoldagen någonsin, lite trist faktiskt. Jag kommer definitivt sakna plugget, särskilt idrotten och alla undrbara människor. Helt sjukt trevliga och underbara klasskamrater!
Igår kväll var det klassparty också. Först häng i stadsparken, sen en pizza på svenssons och så avslutades det hela med klubb på v-dala. Blev en ganska tidig hemgång, runt ett. Men trevligt var det!!! Och det bästa ordspråket för kvällen var helt klart Stefans: en red bull utan jäger är som äppelpaj utan vanilsås... Jag vet inte riktigt om jag håller med.

 Justja, sprang blodomloppet i tisdags. Sprang på 55 minuter, och eftersom jag nästan inte tränat nån löpning alls i vår så är jag nöjd! Men jag har bestämt mig för att försöka komma igång och träna lite, för att sen kunna springa milen under 50 min.

I helgen blir det ridning, träning och plugg på fredag, hästens dag i lagga på lördag plus kanske party på kvällen och på söndag fyller jag år! Hela 24 bast blir man, tiden går så fort. Så på söndag blir det fika med släkten. Och i nästa vecka är det examenscermini på måndagen och sen åker jag iväg och jobbar på karlshem på tisdag. Så det finns att göra med andra ord. Mitt i allt annat måste jag hinna tvätta, packa och inhandla lite smågrejer. Frågan är bara när det ska hinnas med???

Det var nog allt för nu! Ska försöka uppdatera lite innan tisdag iaf, för sen kommer det inte bli ett enda inlägg på över en vecka, för då är jag på karlshem!