Ingen skola

2010-04-29 @ 08:38:52
Idag är en soft dag, för jag behöver inte ta mig till skolan alls, det gillas! Så nu ska jag strax ta cykeln till stallet, fast lilla hästen har vilo-vecka så det blir ingen ridning. Hon var snorig i slutet på förra veckan, fast ingen feber så hon får vila en vecka och så hoppas vi på att det blir bättre.
Efter stallet så blir det till att cykla ner på stan och inhandla lite smågrejer. Måste köpa nya ansiktsmasker och ny hudkräm, sen vet man ju aldrig om man lyckas komma hem med något annat också.
Sen SKA jag hem och plugga, måste få klart reflektionen om hälsaodagen, suck...
Det blir inget kvalborgsfirande för mig iaf, ska nog ta mig iväg och träna ikväll istället. Blir troligtvis lite skivstång och sen aerobic. Måste försöka styra upp morgondagens planer också... Iaf så pass så man vet vart man ska börja och när

Västerås igen

2010-04-28 @ 19:52:37

Nu är nästan hälften av våra Västerås-möten gjorda och det är faktiskt lite sorgligt att tiden går så fort. Det här projektet är riktigt roligt =) Väldigt trevlig tjejer i gruppen, och de verkar ha en riktigt härlig sammanhållning mellan varandra. Sen är själva projektet väldigt roligt plus att vi arbetar bra tillsammans i vår lilla grupp. För en gångs skull känns skolan riktigt givande!

Kom hem för ca en timme sen och just nu sitter jag med en ansiktsmask. Ska nog fixa naglarna lite sen och så blir det mys framför tvn och Greys ikväll med  te och godis, en riktig softarkväll med andra ord. Jag borde egentligen plugga, men det skjuter med jag gamla vanliga takter fram tills imorrn.

Lite planer för Valborg ha faktiskt börjat träda fram. Blir troligtvis häng i Ekonomikum med Jonna och hennes gäng under dan och sen blir det nog grillning eller nation med Denise på kvällen. Där är nog resten av sällskapet lite mer oklart, men det blir nog bra till slut!

Nej, nu är det nog dags att fixa bort ansiktsmasken. Ha en vra kväll!!!

Nya världar

2010-04-27 @ 16:28:31
Andra inlägget för idag, det måste nästan vara rekord ;) Jag ÄLSKAR vädret idag!!! Nu känns det verkligen som att sommarn är på väg. Appropå sommarn så börjar det väl bli dags att styra upp den... Jag har börjat skissa på lite planer. Först och främst vill jag veta vilka veckor jag ska jobba på karlshem så man kan styra upp resten av sommarn. Körkortet ska tas tag i, jag vill jobba extra så mycket jag får plus att jag har satt igång en liten semesterplan. Måste ventilera den lite med de inblandade först bara =) Sen måste jag spara pengar nu!!!
Har faktiskt gjort upp en liten plan för vad jag ska göra i höst. Det är fortfarande vissa bitar som måste falla på plats, men förhoppningsvis blir det som jag vill! (uppdatering kommer på den fronten)

Valborgsplaner

2010-04-27 @ 11:33:15
Okej, dagens första uppdrag avklarat. Jag har vart och handlat mat med andra ord. Och just nu så borde jag plugga, nämligen skriva en reflekiton över hälsodagen. Men istället gör jag bara en massa andra onödiga saker. Jag är sämst på det här, varför är det så svårt att sätta igång i tid?

Senare idag blir det lite träning iaf, nämligen spinning. Innan dess borde jag hinna förbi systemet och ladda upp inför fredag dessutom =) Planerna för fredag är inte direkt spikade, de är väldigt flytande än så länge. Men frukost, forsränning och ekonomikum-parken står troligtvis på schemat iaf. Kvällen är däremot lite utav ett mysterium än så länge...  Men riktigt skoj ska det bli =) Det är ju bara valborg en gång per år!

Projektet startat

2010-04-21 @ 21:47:34

Vårt projekt är inlett och startat, nu gäller det bara att slutföra hela arbetet. Hela dagen har spenderats i Västeråsmed projektet, i Rönnby och Rocklunda för att vara exakt. Åkte hemmifrån halv nio och kom hem vid halv sju så det blev en riktig heldag. Det gick iallafall riktigt bra idag, trevlig tjejer att arbeta med så det här kan bli roligt! Så från och med nu kommer vi spendera nästan varje måndag och onsdag i Västerås med vårt projekt.

Imorrn och på fredag har vi bestämt att ta lite ledigt från projektet, så imorrn blir det stallet och rida på förmiddagen, hem och plugga en stund sen och till sist så blir det lite träning. Tänkte nog försöka köra ett dubbelpass, först skivstång och sen aerobic =)

Och på redag får jag äntligen pengar! Vilket e det bästa med den här veckan =) Då blir det lite shopping, har bestämt mig för att köpa två tröjor, och sen kanske lite träningskläder om pengarna räcker!

Hälsodag

2010-04-19 @ 21:23:02

Måndag och äntligen haft hälsodagen i skolan =) Vårt afrodanspass gick bra så jag är nöjd. Nu kan man kanske för en gångs skulle slappa lite. (eller jag kan låtsas iallafall, har projektet som börjar nu, plus tre till uppgifter att skriva) Jag känner att det måste bli lite ändring här snart, har haft alldeles för mkt i huvudet den senaste tiden vilket resulterar i att jag glömmer saker och gör helt onödiga missar. Igår gick jag runt och letade efter mina nycklar medan jag höll dom i handen och idag tänkte jag fel när jag skulle gå på aerobic gällande tiden vilket resulterade att jag kom dit en kvart för sent, jag tänkte att passet började halv åtta men jag vet ju att passet börjar sju eftersom jag brukar gå varje vecka...

Imorrn blir det tandläkarn först =( Tråkigt och det går en massa pengar, men skönt att det blir fixat iaf. Sen blir det plugg i skolan och förbereda projektet som börjar på onsdag. Vi skulle egentligen ha haft lektion hela dan men vår lärare är fast på Cyperna pga askmolnet. Jag är ju inte ledsen över det iaf ;)
Sen ska jag nog försöka få plats på ett spinningpass imorrn kväll. Vilka otroligt roliga tisdagsplaner man har... Hoppas att ngn har roligare än mig iaf...

Justja, på fredag kommer äntligen nästa csn, bara 3 dagar kvar innan man har pengar igen!!!

Nya ridbyxor =)

2010-04-18 @ 09:31:25
Äntligen är det sol ute ige =) Var fruktansvärt kallt igår måste jag få säga. Idag är det söndag igen och tanken är väl att jag ska hinna rida, gå på ett gympapass ikväll, handla lite mat, plugga och fixa allt annat som jag inte hunnit göra tidigare i veckan, det finns att göra med andra ord. Jag har iallafall börjat och beställt lite ridstrumpor och två par ridbyxor från börjes!
I fredags var det pizzabakning och filmmys med Jonna och igår var jag och hälsa på ute i Lagga. Trevligt som alltid =) Annars har det nog inte hänt så mycket de senaste tiden, har varit ganska lugnt med andra ord. (som det brukar kunna vara när pengarna är slut i slutet av månaden)
Justja, på tisdag blir det tandläkaren :( Har fått en vass kant på min ena tand som måste bort, den skaver och gör ont...
Nej, nu är det nog dags att äta frukost och sen börja dra sig mot stallet för en liten ridtur!

Afrodans för hela slanten

2010-04-15 @ 17:45:28
För en gångs skull känns läget ganska lugnt =) Har vart så galet stressigt och mycket att göra den senaste tiden. Men nu känns det som att allt börjar orda upp sig, vilket är väldigt skönt! Sen är det ju ett till plus att det verkligen är vår ute nu =) Har sett både blåsippor och vitsippor!

Har vart i skolan och tränat afrodans idag, vårt pass börjar kännas ganska klart faktiskt. Nu blir det lite till chill vid datorn och sen ska jag iväg på aerobic ikväll vid sju. Det ska bli riktigt roligt. Har lovat mig själv att det nu är dags att ta tag i träningen och kosten igen, efter en låång tid med allt för mycket slarvande. Beach 2010 here i come! (vi får väl se hur det går med den biten, jag ska ge det ett försök iaf)

Annars så överlevde jag vår cykeltur igår, det var faktiskt närmare än vad jag trodde. Tog typ bara 35 minuter hemifrån mig, och då bor jag på helt fel sida av stan. Annars har det väl inte hänt så mycket roligt den senaste tiden. Känner att jag mest har stressat runt och inte fått så mycket vettigt gjort alls. Men nu är det jobbigaste snart avklarat och sen ska jag njuta min sista tid som student =)

Over and out

cykeltur

2010-04-14 @ 18:12:31
Okej, operation att styra upp Jessicas liv har inletts. Började i måndags med att skriva ner allt som måste göras, och sen gjorde jag upp en liten ordningslista. Och hör och häpna, jag har faktiskt kommit en bit på vägen. Har fixat vikariejobb tills i höst, har bokat tid hos tandläkaren (har fått en vass kant på min ena tand) har skrivit ihop en ansökan till ett jobb som ska lämnas in så snart jag tar mig dit, har fixat en del plugg, bland annat gjort klart vår projektplan och så  höll vi i undervisning för två gymnasieklasser på katte i måndags så den uppgiften är nu klar, plus att jag har tagit tag i mitt dus-projekt och mailat alla mina fadderklubbar. Jag har kommit en god bit på väg med andra ord =)

Annars har vi haft skola idag, seminarium. Tråkigt som vanligt men riktigt kul att träffa hela klassen (var alldeles för länge sen) och sen spenderades hela eftermiddagen åt att göra affischer tills hälsodagen på måndag. Nu ska jag strax hämta min lilla cykel och rulla bort till bmc för att där möta upp Emma och Elin. Vi ska cykla bort till Ultuna för lite afrodans. CYKLA, jag kommer allvarligt dö, det är svinlångt.
Jag fick tillbaka vår senaste hemtenta för ngn dag sen också, typ två veckor efter alla andra. Och vår lärares ursäkt var att han rättat min för länge sen, bara glömt att skicka den. Tack för det liksom.. Jag var iallafall ett halvt poäng över godkäntgränsen!!!! Så jag är överlycklig.

Okej, dags att hämta min kära lilla cykel och hoppas på att jag överlever...

Danspass

2010-04-10 @ 18:13:11
Lördag kväll (snart iaf) och jag sitter hemma hos mamma och pappa. Väntar på att de ska komma hem med pizza, inte helt fel med andra ord =) Så ikväll blir en lugn kväll hemma hos päronen. Har en del plugg och annat pappersgrejs att ta tag i plus att jag har lovat mamma att hjälpa henne att baka. Så jag har att göra idag ändå, kanske inte det allra roligaste att ägna sin lördagskväll åt bara...
Hittills idag har inte gjort så mycket alls faktiskt. Jag har iaf hunnit med att tvätta (verkligen på tiden) och deklarerat.
Sen har jag faktiskt hunnit med ett danspass på friskis också. Gick dit och trodde på affrodans, men det blev ett danspass istället. Det var helt galet roligt måste jag säga, det rekommenderas verkligen!!!
Igår blev det lite träning, rida Beauty, stan med mamma en sväng och så avslutades dagen med party tillsammans med Lisa och hennes crew hemma hos Anneli. Det var riktigt roligt med trevliga typer, dock blev jag lite rädd ibland...
Nej, nu måste jag hinna duka fram innan pizzorna kommer...

Projekt

2010-04-08 @ 08:32:38

Snart dags att dra sig iväg mot skolan för lite projektarbete... suck... Hoppas att vi inte håller på alltför länge bara. Sen ska jag försöka hinna med en sväng på stan och så är det dus-möte ikväll. Middag på java och så sing-star hos mig. Det kan nog bli en trevlig avslutning på kvällen =)
Igår var jag och Sandra i Sthlm. Träffade resten av karlshemsgänget också. Roligt som alltid =) Blev ingen shopping, men var riktigt trevligt ändå!
Nej, det här går inte. Dags att dra mig mot skolan nu om jag ska hinna i tid...

Tillbaka till verkligheten

2010-04-06 @ 09:14:23
Dags att ta sig tillbaka till verkligheten igen, vilket innebär skola idag :( Jag är inte laddad alls, men det är bara att bita i det sura äpplet och ta sig dit. Inga lektioner idag iaf. Så det blir grupp möte och ett försök i att styra upp hälsodagen samt projektet. Till hälsodagen ska vi fixa ihop ett affrodanspass, en föreläsning om idrottens utveckling genom historien och till sist ska vi ha en mässa, så dit måste vi fixa ihop ett litet stånd om idrott i lika kulturer. När det sen gäller projektet som vi ska jobba med resten av terminen så måste vi först och främst hitta på ett projekt, och sen skriva en projektplan. Känns som att vi kanske halkat efter lite på den punkten.
En annan tråkig grej är att Denise åker tillbaka till Linköping idag :( Men vi har våra torsdagsplaner iaf =)
Imorrn blir betydligt mkt bättre, då det är dags att bege sig till Stockholm för lite shopping och träffa karlshemsgänget igen!

Nej, nu måste jag verkligen göra mig iordning och dricka upp mitt te så jag hinner i tid till skolan!

I´m back

2010-04-05 @ 09:26:43
Tjohoo!!!
Har vart väldigt dålig uppdatering här den senaste tiden, men jag kan skylla på att jag har haft för mkt att göra, jag har haft ett liv helt enkelt ;) Helgen har iaf vart bra. Den har bland annat bestått av alldeles för mkt godis, en hel del stall, påskmiddag med släkten hos mormor och så middag med Denise, Matilda och Lisa i fredags samt lite party ovanpå det i Nyby.  
Nu är det snart dags att rulla iväg till stallet. Måste hinna rida innan ett, då vi ska få ännu mer påskmat hemma hos farmor den här gången. Jag har iallafall tur och får skjuts från mig till stallet av mina kära päron. (mest eftersom jag då lovade att följa med till farmor) Sen måste jag hinna handla lite mat (det ekar i mina skåp här hemma) och så tänkte jag förska hinna med lite träning också. Det är med andra ord dagens planer.
Justja, har äntligen hört av Aud också. Det blir nog läger 1,4,5 och så förhoppningsvis ngt mer läger =) Så nu kan man börja styra upp sommarens planer också.
Nej, nu börjar jag fundera över vart mina föräldrar ar tagit vägen. Börjar bli dags att dra sig till stallet om jag ska hinna...