Förkyld :(

2010-08-31 @ 17:52:24
Min förkylning har kommit tillbaka. Jag mådde dåligt i helgen, men igår var det bättre. Men så idag har det gått åt det sämre hållet igen. Så vad ska jag roa mig med ikväll? Jag hade tänkt träna, men den planen gick ju i stöpet. Det får nog bli en promenad istället och så får jag försöka hitta ngt bra på tv.

Imorrn blir det iallafall jobb som vanligt och så är det introkurs till övningskörningen på kvällen!
Hoppas bara att jag inte mår sämre, vill verkligen kunna jobba imorrn

Jobb igen

2010-08-30 @ 07:31:25

Måndag morgon och dags för jobb igen! Börjar mitt två veckors vikariat på 5-års avdelningen idag. Så det blir nya barn, men skönt med den äldre varianten. Börjar om en halvtimme, så snart börjar det bli dags att fixa klart det sista och sen promenera iväg.
Nu börjar dessutom hösten att komma. Det blir kyligare ute och löven börjar falla från träden. Det är trist att sommarn är slut men det är ju alltid så mysigt med höst :) Man får dricka massa te och sitta hemma framför tvn och mysa.
Nej, nu är det dags att börja dra sig mot jobbet!

Sängen

2010-08-29 @ 22:15:07

Dags att förbereda sig för sängen! Imorrn blir det jobb igen med start kl åtta. Så det blir lite sovmorgon om man jämför med förra veckan :) Sen blir det troligtvis lite träning imorrn kväll bara förkylningen håller sig i schack. Sålänge jag inte blir sämre så tänkte jag försöka köra igång med träningen igen från imorrn.
Idag har jag faktiskt hunnit med att fixa en del här hemma så nu känns det fräscht igen! Det som jag har hunnit med är:
*Tvätta
*Byta sängkläder
*Dammtorka mitt skrivbord, element och byrå
* Vika in all tvätt (det händer inte såhär snabbt varje gång!)
*Handla mat för hela veckan
*Torka av alla mina speglar




Träffade äntligen Elin i fredags, alldeles för länge sen sist!

Blåbärspaj

2010-08-29 @ 15:16:13

Dagen har spenderats hemma hos mamma och pappa. Var ute på en lugn joggingrunda med mamma imorse. Förkylningen sitter fortfarande kvar så det fick bli en lugnt tur. Sen har jag ätit lunch med blåbärspaj till efterrätt :)
Nu ska jag snart åka och handla mat, får skjuts förbi affärn av mina bästa föräldrar! Sen får jag skjuts hem också. Väl hemma får det bli en nog en städ-kväll. Tänkte dammsuga, diska och torka av lite hyllor iallafall. Sen borde jag dessutom tvätta, men vi får väl se hur mycket man orkar med...

Lagga

2010-08-28 @ 15:55:43

Nu har jag precis tagit ett långt och varmt bad <3 Dagen har hittills spenderats i stallet. Red först Leo som för en gångs skull hade lite egen motor, I like. Sen har jag haft ridlektion för mina 2 grupper. Det gick finemang bortsett från en avramling i min sista grupp. Calle tyckte nämligen att det var väldigt passande att ta en bock-runda mitt i traven. Men ingen gjorde sig illa så alltså ingen skada skedd.
Ikväll ska jag äta middag hemma hos mina förädrar så jag sitter där och häckar nu. Jag hade tänkte ut och springa idag men min hals är inte på topp så  den planen har fått stryka på foten. Det resulterar i sin tur i att jag inte riktigt vet vad jag ska göra nu, någon som har nått förslag?

Planer

2010-08-27 @ 21:10:59

Har precis duschat, rakat benen, smörjt in mig med Body butter, fixat naglarna och använt ansiktsmask :) Väldigt härligt! Sen har jag funderat en del över mitt liv, och vad som ska hända nu. Det finns så mycket man vill göra, men det är svårt att hinna med och ha råd med allt man vill. Så här ser det iallafall ut nu:

* Prio ett kommer definitivt att bli körkortet

* Jag vill resa mer, det finns så otroligt många platser att se. Men troligtvis kommer det inte ske förrän tidigast i vår då jag måste skrapa ihop pengar (och fixa körkortet) först

* Sen börjar det även bli dags att söka fast jobb snart. Jag tänkte vikariera nu i höst, men sen borde jag börja söka ett jobb som jag vill ha

* Jag har dessutom lite mer planer, men de får komma så småningom. De här tre sakerna får komma i första hand
 


Mitt älskade Body butter

Ridning

2010-08-27 @ 17:59:55
Just nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Jag börjar också ladda så smått inför imorrn också. Det ska bli riktigt roligt att åka till stallet och rida igen <3 Jag ser fram emot både ridningen och att hålla mina lektioner!



Leedig!

2010-08-27 @ 08:44:53
Jag är ledig idag :D Och jag valde definitivt rätt dag att ta ledigt med tanke på att jag vaknade med halsont. Så dagen kommer spenderas med att fixa allt som släpar efter plus att jag ska ta mig tid att bara vara och försöka kurera mig så jag kan vara på topp igen tills imorrn! Jag ska dricka massa te, planera terminens ridning, ta en lång dusch och fixa mina naglar!
Jag hade tänkt sova ut imorse men vaknade tio över sju och kunde inte somna om... Inte helt okej när man för en gångs skull har sovmorgon.
Imorrn är det dags för Lagga igen! Det ska bli riktigt roligt att rida, speciellt eftersom jag ska rida lektion vilket jag inte gjort på nästan ett halvår. Sen ska jag dessutom ha mina två nya grupper för första gången.

Kaos

2010-08-25 @ 21:52:59
Idag har vart en tuff dag, men som slutade riktigt bra. Jobbet kan bara beskrivas som kaos. 15 barn plus regn vilket innebär att få på alla 15 barn regnkläder och stövlar för att sen vid ingång få av allt från alla 15 barn och byta alla kläder som blivit blöta. Sen har dagen kantats av barn som inte lyssnar, som bråkar, skriker och gråter om vartannat. Dessutom var andra avdelningen i vårt block 1 personal kort vilket innebär att vi tillsammans stundtals har haft ansvar för 13 barn till... Jag är glad att den här jobbdan är över och att inte alla dagar ser ut som idag!
Kvällen blev betydligt bättre med matlagning, mys och massa snack tsm med Jonna :)

Imorrn blir det jobb igen :) På ngn av mina gamla avdelningar, vet inte riktigt vilken. På fredag tänkte jag nog ta en jobbfri dag och fixa med allt annat som släpar efter så som städning, planering, telefonsamtal som måste ringas och mail som måste mailas.  

Nu är det snart dags för sängen med tanke på att jag börjar jobba 07,15 imorrn... suck... Men då slutar jag iallafall tidigare, redan vid halv fyra!

Tack och lov

2010-08-23 @ 18:06:00
Skönt att event 2010 är över!!! Det har vart roligt att arbeta med, men jag har haft så otroligt mycket i huvudet de senaste veckorna så det är skönt att äntligen kunna släppa en sak iallafall.
Så det var alltså event 2010 igår. Så hela dagen spenderades på Akka med montrar och diverse uppvisningar (och jag körde shettis). Sedan spenderades kvällen på Fyris park med middag och lite prisutdelningar. Det var en riktigt trevlig dag :)

Idag har jag jobbat från halv åtta till kvart i fyra och senare ikväll blir det träning. Justja, har troligtvis fått två veckors jobb till med start nästa måndag, så jobbdagarna rullar in nu. Och alltså rullar även pengarna in så småningom :) Ska jobba halv åtta till kvart i fyra imorrn och onsdag med och så hoppas jag på att få lite mer jobb på torsdag och fredag med.
Det var nog allt för nu, återkommer sen!

Lördag <3

2010-08-21 @ 14:47:02

Det har varit en full vecka, så jag är trööött. Jobbade på förskolan måndag-onsdag och sen har jag jobbat på handikappläger på Lagga torsdag och fredag. Trevligt som alltid <3 Red Felix igår efter lägret, och han är ju bara så söt! Tjock som en korv är han dessutom...
Utöver det har veckan kantats av förberedelser inför event 2010 som är imorgon! (Äntligen) Så just nu hoppas jag på att nästa vecka blir lugnare så man får varva ner lite.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt iallafall, blir väl troligtvis en del tv. Måste vara på akka kl nio imorrn så det blir tidig uppgång imorrn, så alltså tidig sänggång idag. Kommer vara igång hela dan imorrn och jag skulle gissa att middagen på kvällen lär sluta rätt sent och jag börjar jobba halv åtta på måndag :(

Justja, har bestämt mig för att ha lektioner på Lagga i vår igen :) Det känns som helt rätt beslut, som är i linje med en mer långsiktig plan som jag har funderat ut...
Nu blir det strax lite träning i form av löpning! Måste komma igång igen, den här veckan har det vart otroligt dåligt med träning hittills.

Ny vecka, nya tag

2010-08-16 @ 08:20:45
Helgen har vart super :) En lugn, men riktigt trevlig helg. Jag har bland annat hunnit med en fika med Erika och så hängde jag en sväng med Jonna igår. Trevligt som alltid <3

Nu är det återigen dags för en ny vecka, som jag faktiskt ser fram emot! Idag och imorrn blir det jobb 8,45 - 15,00. Vilket innebär att jag snart måste börja dra mig mot jobbet. På onsdag har jag lite tid att ta igen allt som släpar efter och så är det pysselmöte inför eventet på kvällen. Sen blir det handikappläger på Lagga torsdag-fredag. Lördag lär det blir fix inför eventet och på söndag smäller det! Hoppas bara att vi får klart allt i tid...

Less

2010-08-15 @ 09:34:28
Jag är så less på det här nu, att alltid jag ska må dåligt över allt som händer. Så nu orkar jag inte mer, nu struntar jag i det här. Det är inte värt det. Vad får jag ut av det egentligen? Ingeting känns det som just nu. Så nu får det vara nog.

Helg igen

2010-08-14 @ 10:16:49

Lördag och äntligen helg igen :) Den här veckan har varit ganska händelselös måste jag säga, även fast jag har haft fullt upp hela tiden. Har jobbat hela veckan, hunnit träna en del, vart på en anställningsintervju och fikat med Denise.

Idag blir det iallafall fika med Erika vid halv tre. Kvällens planer är inte riktigt spikade än, men vi får väl se vad som händer. Ska försöka hinna med lite träning ngn gång under dagen också.

Nästa vecka blir det jobb på Von Bahr måndag och tisdag och sen är det handikappläger ute i Lagga torsdag och fredag. På söndag är det dags för event 2010, så imycket av min lediga tid fram tills dess kommer spenderas med planering inför det!

Måndag

2010-08-09 @ 16:48:49
Måndag igen och en ny jobb-vecka har inletts. Det har gått bra idag även fast eftermiddagen segade sig fram, trodde aldrig att den skulla ta slut. Nu har jag precis kommit hem och ätit lite och strax är det dags för ett jympapass. Sen måste jag hem och förbereda inför anställningsintervjun imorrn :D Ska vara där kvart i sex och jobbar från 8 till kvart över fyra innan så jag lär bara hinna hem och vända däremellan.

Just nu känner jag att väldigt mycket kretsar kring jobb, jobb och åter jobb. Har heltidsjobb den här veckan plus 75% nästa måndag och tisdag. Sen hoppas jag att mer kan trilla in via vikariepoolen samtidigt som jag söker en del fasta tjänster samt längre vikariat. Så det är mycket jobb med andra ord, men när väl lönen trillar in är det värt det :) Sen börjar event 2010 att närma sig också, och frågan är bara när jag ska ha tid att ta tag i allt som ska göras tills dess???

Helgen har vart topp iallafall! Tog det bara lugnt i fredags. Kinarestaurang med familjen, träning samt fika och en bio med Denise i lördags, såg eclipse. Igår var det också lugnt, han med att handla, tvätta och liknande nödvändigheter. Körde även ett löppass på ca 7km igår, och det kändes riktigt bra :) Så här bra har det inte kännts på länge. Så ett stort plus för det!

Det var nog allt för nu, dags att byta om... 

Sovmorgon :)

2010-08-07 @ 11:06:22
Lördag och äntligen vila :) Tog lite sovmorgon idag vilket var välbehövligt efter en veckas jobbande med små barn. Idag blir det ganska lugnt. Tänkte snart bege mig ut och springa en sväng och ikväll blir det bio med Denise. Där emellan vet jag inte riktigt vad som händer, men något skoj lär man nog kunna hitta på...

Det har gått bra att jobba den här veckan också. Det har faktiskt varit riktigt roligt. Jag har till och med insett att jag skulle tycka om att arbeta något år på förskola innan jag beger mig in i skolans värld :D
Det är en bra insikt, då det finns betydligt mycket mer jobb där än inom skolan. Men vi får väl se vad som händer.
Nej, dags att byta om till träningskläder kanske

Första arbetsdagen

2010-08-02 @ 16:52:55
Första arbetsdagen avklarad :) Är väldigt trött nu men det gick bra att jobba. Fina lokaler, trevlig personal och snälla barn. Vad mer kan man begära? Så nu är det bara 4 arbetsdagar kvar den här veckan! Nu blir det strax middag, sen tänkte jag träna lite a la sm med Christer. Ikväll blir det troligtvis chill framför tvn och lite fixande med papper innan det är dags för en tidig sänggång, börjar jobba kl åtta imorrn.
Det var nog allt jag hade att uppdatera nu!

Snart börjar allvaret igen...

2010-08-01 @ 17:31:34

Imorrn är det måndag och dags för allvaret att sätta igång igen. Börjar min första vikarievecka av två på Von Bahrs förskola. Har nu haft tre veckor helt ledigt och det börjar bli dags att komma in i rutinerna igen. Så det ska faktiskt bli skönt att börja jobba. Även fast jag troligtvis kommer sova oroligt inatt, vilket jag alltid brukar göra när jag vart ledig några dagar och sen vet att jag måste upp i tid. Men tack och lov börjar jag inte förrän nio imorgon, så jag får iallafall en liten mjukstart.

Idag har jag vart ute och plockat blåbär, ätit lunch hos mamma och pappa, handlat mat och fått en del papper kopierade som jag kommer behöva till anställningsintervjun nästa vecka. Väldigt spännande saker :P
Nu blir det snart träning i form av ett intensivjympa pass på Friskis och svettis och sen blir det hem och förbereda inför imorrn och ta det lite lugnt. Se någon bra film kanske?

Och nu när jag börjar komma in i gamla rutiner igen så blir det med all säkerhet mer uppdatering här.
Over and out