Inställda lektioner

2010-03-30 @ 15:07:29
Jag har precis kommit hem efter en trevlig tur på stan med Denise. Är riktigt trevligt att hon är hemma =) Skulle haft lektioner nu, men de blev inställda då vår lärare var hemma med sjukt barn. Jag och Denise var iallafall först och fikade på Norrlands och sedan gick vi runt på stan en sväng, handlade dock ingenting. Eller jo, köpte föresten lite alkoholhaltiga drycker innan vi skildes åt. Så där försvann 130 spänn till... Alla mina pengar bara försvinner, de tar typ slut innan man hinner säga flasklock. Lite synd sådär. Tror personligen att en hel del försvinner på just alkohol, inte bra där...
Nu blir det en hemma kväll. Ska skriva klart min core-reflektion (jo, jag lovar, idag ska den bli klar). Är lite träningssugen, men har bestämt mig för att ändå köra en vilodag idag. Är trött så jag behöver nog vila upp mig lite plus att reflektionen måste bli klar. Men det blir nog en tur förbi ica iallafall, har lite som måste inhandlas.
Nej, nu måste jag fortsätta med plugget, jag skulle ju bli klar idag...

Aj, mitt finger

2010-03-29 @ 09:44:13

Måndag morgon och ingen bra start på den här dagen. Började med att försova mig för att jag glömt ställa klockan. Vaknade tack och lov hyffsat tidigt ändå. Så jag går upp fixar iordning mig och käkar frukost. Kommer sedan på den superbra idén att göra en matlåda och ta med mig till skolan. Går alldeles utmärkt ända tills jag kommer till disken. Lyckas på något sätt slinta och köra en en gaffel rakt in i ett finger. Hur lyckas man med det? Ska gafflar vara så vassa?
Så nu sitter jag här framför datorn och är trött, har huvudvärk och jäkligt ont i fingret när jag borde egentligen plugga. Men så lär det ju inte bli...
Men nu kan ju dan bara bli bli bättre =) Ska strax rulla ner på stan för att klippa mig, äntligen! Och sen blir det nog en sväng runt på stan ett tag innan det är dags att bege sig till skolan för lite plugg med Elin. Ikväll blir det nog lite träning också =) Borde sätta mig och pluggadäremellan, men vi får väl se hur det blir med den saken.
Nej, dax att plocka fram sminket och sätta fart!

Mitt lilla mumintroll

2010-03-27 @ 23:04:55
Tjohoo! Lördagkväll och jag är galet trött med glad =) Så snart blir det en date med min kära säng. Detta har vart och kommer bli en riktig toppenhelg. Party med igår, först hos Alexandra och sedan utgång. Blev först lite dricka, vin, ost och tp, och sedan begav vi oss vidare till Flurran. Måste säga att äldre tanter och gubbar är hysteriskt roliga att spana in på krogen, har lärt mig en hel del sköna moves att plocka fram som ess ur rockärmen när man börjar bli lite till åren ;)
Idag har vart en lugn dag, men har iallafall hunnit med en sväng på stan och lunch med mamma, söka lite jobb och så träna ett affrodans-pass. Riktigt roligt =) Justja, har bokat klipptid också. Så på måndag är det äntligen dags att fixa till frillan. Det behövs om man säger så!
Imorrn blir det till stallet och ta en ridtur på lilla kusen och så blir det nog lite träning också. Och så det bästa av allt: Denise kommer hem imorrn =) Ska bli så galet roligt! Jag saknar dig ditt lilla mumintroll!

Varför gör man allt i sista stund?

2010-03-24 @ 09:13:10
Jag är trött. Vill helst av allt krypa tillbaka ner i sängen och dra täcket över huvudet. Men se den går inte, för nu är det dags att först träna core-pass, sen ta sig förbi affärn, läsa igenom mitt kära multicase och så borde jag till sist fixa lunch. Och allt detta måste göras innan halv tolv, för då det är dags att bege sig till skolan för core-redovisning. Ska bli så skönt när det är gjort =)
Sedan har jag hela kvällen på mig till att fixa klart det sista med multicaset, det ska vara inskickat senast tolv inatt. Får se om jag hinner med ngn träning i eftermiddag också, men det beror på hur plugget går. Inga spännande planer för ikväll alltså :(

Igår var iaf en bra dag! Han med en del plugg på förmiddagen, sedan stallet och en tur i snöstormen på galen-hästen, middag med Johanna (trevligt som alltid) och sen så slutade kvällen helt oväntat på projektledarutbildning på idrottenshus. Johanna skulle gå på den, så jag bestämde mig för att följa med in och hälsa på Malin. Sedan dök Lisa upp och det hela slutade med att jag blev kvar. Hade lite svårt att hålla fokus ibland, men trevligt var det. Nu måste jag bara komma ihåg nästa gång.

Nej, nu är det kanske dags att ta mig i kragen och börja träna core-pass...

Plugg, plugg, plugg

2010-03-21 @ 09:40:36

Söndag och snart är ännu en vecka slut. Skönt att man får pengar snart iaf :) Har vart en lugn och behaglig helg. Filmkväll i fredags med Jonna, Linda, Åsa och Patrik. Det blev kanske inte världens bästa film, jag fattade verkligen inte poängen med den. Men trevligt var det iaf =) Igår blev det stallet och lite ridning på dan och sen blev det middag hos mamma och pappa och så avslutades dagen med en hel hög med plugg och körslaget. Yeay, att plugga på en lördagkväll. Men måste man så måste man...

Idag blir det ännu mer plugg. Måste skriva minst en fråga till på mitt multicase (hemtenta) plus att jag måste prova att sätta ihop min del i vårt core-pass. Har jag tur så hinner jag även med lite träning ikväll!
Dags att återgå till plugget kanske...

Film =)

2010-03-19 @ 17:11:54
Äntligen fredag! Och ikväll blir det film med Jonna och Linda, en väldigt lugn kväll med andra ord. Lugn är nog ledordet för hela min helg faktiskt. Har ett ton med plugg som måste göras, plus att jag börjar bli pank. Så då får det bli lugna bullar.

Har hunnit med en sväng till skolan idag iaf, ett box-pass. Var riktigt roligt, och grymt jobbigt. Särskilt när man redan har mördarträningsvärk i axlarna. Kan bli spännande att se hur man mår imorrn ;) Vi hann även med att filura på vårt core-pass, nu börjar det kännas riktigt bra, det är i stort sett klar =)
Nej, nu är det dags att fixa lite mat.
Over and out!

Gaalet

2010-03-18 @ 16:26:56
Jag har gaalen träningsvärk säger jag bara. Känns som att mina axlar ska gå av så fort jag höjer dem minsta lilla. Så aerobox är tämligen effektivt kan vi konstatera... Annars så borde jag börja fixa mat, men jag hamnade här istället. Hur kan det komma sig?
Idag har vart en väldigt effektiv dag hittills. Var och red imorse, och lilla hästen hade tydligen vilat några dagar nu, det märktes kan jag säga. Hon bestämde sig för att vara superfjollig och vägra röra sig framåt flera gånger i skritten. Två gånger fick jag hoppa av och leda henne förbi, inte helt okej alltså. Sen i traven och galoppen var hon pigg som en liten gnu. Men vi överlevde båda två utan skador iaf =) Det är alltid något.
Efter stallet blev det en tur förbi skolan för lite multicase-plugg med Elin och Erkan. Vi hann diskutera ihop allt, så nu är det bara att börja skriva ihop det själv, suck...

Justja, måste bara berätta att vi har en liten flört på g mellan två i klassen =) Riktigt roligt. Hoppas det blir nått!
Nu vill jag också ha en flört på g :(

Nödvändigt...

2010-03-17 @ 21:00:56
Här kommer ett sånt här väldigt nödvändigt inlägg, när man egentligen inte har nått att skriva. Men här kommer iaf ett litet ändå. Snart blir det greys anatomy och så lite godis på det :) En liten svullardag med andra ord... borde verkligen äta mindre godis, har blivit lite mycket den senaste tiden tyvärr. Men det e ju gott iaf!

Annars så har det vart skola idag, plus att jag vart duktig och gjort köttfärssås. Det blev middag idag plus fem matlådor. Superbra :) Hade aerobox i skolan idag, galet jobbigt säger jag bara. Verkligen super-bra kondis-träning.

Nu ska jag bänka mig framför tvn =)

Trött, trött, trött

2010-03-16 @ 08:58:49
Är galet trött, och snart är det dags att bege sig till skolan för att fixa ihop vårt core-pass, score liksom. Jag orkar inte!!! Men det är väl bara att bita ihop, och ta sig bort till skolan. Har iaf ingen tråkig föreläsning idag, alltid något positivt :) och ikväll blir det middag med Jonna! Lite trevligt att se fram emot :)
Jag har vart galet trött den senaste tiden, och nu börjar jag bli riktigt sliten. Tror att jag måste dra ner lite på träningen och lite olika måsten för att orka med. Vill hitta på lite mer roliga saker också! Men tyvärr så har jag ju en hel del massa saker som jag borde börja ta tag i med mitt liv också, frågan är bara vart jag ska börja. Körkort, skriva cv, komma fram till vad jag ska göra i höst, en massa plugg att göra. Listan kan göras oändligt lång. Men nu får prio ett först och främst ligga på roliga saker, så jag får tillbaka lite energi =) 

Tandem till Em

2010-03-14 @ 10:57:54

Måste bara lägga in en liten film på Jörgen i min klass och en av hans vänner. Dom cyklade tandemcykel till em i österike 2008. Dom är inte kloka nån av dom, titta bar när de cyklar ner för slottsbacken. Här är en liten videosnutt på deras förberedelser!

Bakis och blåslagen

2010-03-14 @ 10:21:22

Bakis och blåslagen, ingen bra kombo. Vet inte riktigt vart alla blåmärken kom ifrån igår... Men man mår väl som man förtjänar har jag hört. Fast jag är inte särskilt bakis om jag ska vara ärlig, mest trött och seg. Det var iallafall galet roligt igår! Först party hos Erik och Fredrik och sen var vi ett gäng som drog vidare till Norrlands. Blev en helkväll, var hemma först strax innan fyra... vad hände där liksom?

Några småglimtar från igår: Erik som På spåret - Ingvar Oldsberg, quizzet som slutade med att vi vann (efter en inte allt för stark insats av mig), Jörgens tandem-cykling, cykelturen ner på stan med seriekrock bakom Jörgen, Jörgens trasiga styre, vurpan gjord av mig vid cykelstället utanför Norrlands, Stefans insmuggling av sin bandyplunta på krogen, klunsa om allt möjligt (roligast var att Stefan åkte på att ragga upp en random tjej), Emma och Jennie som dök upp och Jörgen som var riktigt rolig hela kvällen. En riktigt bra kväll med andra ord!

Nu ska jag återgå till att bara vara, och göra nått särskilt alls =)

Paarty

2010-03-13 @ 18:29:33
Ikväll blir det party!!! Har precis sminkat mig, så nu är det strax dags att dra på sig kläderna, hämta min lilla cykel och så rulla iväg och möta upp tjej-gänget vid macken för att sedan rulla vidare hem till Erik och Fredrik.
Kommer bli galet skoj =)
Ses i dimman!

Tråk-fredag

2010-03-12 @ 20:11:29
Fredagkväll och jag tänker bara vara hemma och ta det lugnt. Tråkigt? Javisst. Men jag laddar till klassfesten imorrn istället. Kommer troligtvis bli galet kul =)
Jag har precis kommit hem från middag hos mina kära päron. Det bjöds på tacos och så glass till efterätt, yummigt värre :) Dessförinnan var jag i stallet och red. Idag gick det verkligen inte bra, typ sämsta gången hittills. Så nu ska jag dränka mina sorger i cola och toblerone ;) Nej, ärligt talat så kan det ju bara gå framåt härifrån. Vi behåller den positiva synvinkeln!
Jag har även hunnit med en lunch på stan med Emma och Elin idag. Och dagens sammanträffande var ju helt klart att Emma växt upp i Örsundsbro, där jag bodde tills jag var tio!
Imorse hade vi vattengympa i skolan. Och det var riktigt roligt idag igen =) Riktigt bra gjort av grabb-gruppen som höll i det! Passets roligaste var ju helt klart att sälen kom tillbaka igen fast i en ny tappning, nämligen i form utav delfinen...

Vad händer ikväll?

2010-03-10 @ 19:02:57
Onsdag kväll och jag har nyss landat hemma i mitt kära lilla studentrum. Vad ska jag roa mig med resten av kvällen? Någon som har nån idé? Än så länge har jag bara tre planer, nämligen att städa upp lite här, fixa nått att äta samt skicka iväg ett litet mail till Aud. Men sen då? Vad händer då?

Idag hade vi coaching i skolan igen och dagens ämne var stress. Vi fick i uppgift att själva välja ett stressmoment, och sedan diskutera hur man ska hantera detta i smågrupper. Jag kan säga att mina kära gruppisar var väldigt kreativa till hur man ska agera när hästen inte vill gå in i transporten när man ska iväg på tävling ;)
Annars har det inte hänt så mkt idag, har varit en ganska tråkig dag med andra ord. Har iallafall hunnit slipa lite på vårt core-pass och efter det blev det lite träning i form utav spinning, jobbigt värre.

Nej, nu ska jag återgåt till att klura över vad jag ska göra efter att jag satt mina redan uppgjorda planer i verket. Det lutar åt att jag troligtvis kommer hamna framför tvn...

Shopping :)

2010-03-09 @ 18:59:52

Det blev ingen träff med Elin och hennes granne, däremot blev det en del shopping. Kom hem med en del grejer, och det finns fortfarande saker jag behöver köpa. Som parfym tillexempel, alla mina e nästan slut. Så om några dar kommer jag stå helt utan. Men då kommer vi till frågan, vilken parfym ska man köpa???

Det hör kom jag iaf hem med idag:



Klänning och tights från Gina!

En tunika från Gina

Schampoo och balsam från hm!



En ny mascara från Kicks, och då fick jag nån ansiktskräm på köpet!


För nån veka sen handlade jag också lite saker, som det kommer bilder på här:

Pumps från Din sko!

Uppdatering

2010-03-09 @ 13:41:30
Ojsan hoppsan. Här är det dålig uppdatering. Tiden går så fort, dagarna bara susar förbi utan att jag hinner blogga. Men här kommer iallfall ett litet inlägg. Nu börjar livet ta fart igen. Känns som att jag är påväg upp från en liten dvala som har lagt sig nu under vintern. Det har vart väldigt segt, och jag har vart opepp på en hel del grejer. Men nu är jag på g igen!!! Helgen var riktigt bra. Middag + bio med Jonna i fredags. I lördags blev det stallet, en löprunda med mamma och så bio med Johanna på kvällen. Såg Alice i underlandet i lördags, alltså jag undrar egentligen vad författeren till historien har gått på. Det känns nästan som en story jag kan ha kommit på i mina allra mest utflippade stunder ;)

I skolan är det väldigt mycket träning nu då alla ska redovisa sina motionspass. Igår hade vi vattengympa med tre grabbar i klassen, och det var faktiskt riktigt, riktigt skoj. Är definitivt ngt jag skulle kunna tänka mig att göra på fritiden. Och det allra roligaste var när Fredrik gjorde sälen, men det är på snudd omöjligt att få fram det roliga här, det måste upplevas...

Imorse hade vi bodypump med en tjejgrupp. Dom var superduktiga! Jag tror definitivt att träningsvärken kommer komma sig smygande under natten och sedan vara på plats lagom tills att det är dags att gå upp imorgon bitti. Någon vänlig själ som vill komma hit runt sju-tiden imorrn och hjälpa mig upp ur sängen?

Nu ska jag snart bege mig iväg ner på stan en sväng, har en del saker att titta på och införskaffa. Sen blir det nog till att träffa Elin en stund och hjälpa hennes osvenska-talande granne att hitta en symaskinssladd... Det är dagens planer.

Det jag ser fram emot mest för resten av den här veckan måste nog vara vattengympapasset nummer två på fredag och sen klassfesten på lördag!
Over and out


Dagens bästa!

2010-03-02 @ 19:59:39

Här kommer en dagens bästa-lista igen!

Hästen! Var och red imorse och det gick super :) Blev väldigt lugnt eftersom det är så mkt snö överallt, men hon var lugn och ganska avslappnad idag. Det gillar vi :)

Träningen! Satte igång med min löpträning idag. Blev en lugn 45-minuters tur. Och jag kunde hålla igång tempot och springa hela vägen. Så nu kan det ju bara bli bättre :)

TV! Nu börjar alla bra tvprogram igen! Så ikväll blir det Desperate housewife och sen tänkte jag se cougar town. Vi får hoppas på att det är bra :)

Lady gaga! Gillar verkligen att träna, städa eller bara rumla runt till hennes musik, man blir riktigt pepp :)

Börjes! Var och hämtade ut min nya grejer idag. Ett par nya ridskor, ett par shortchaps och tre par ridstrumpor.

Nej, nu är det dags att fixa klart det sista plugget för idag, och sen blir det tv-kväll!!!