Torsdag

2010-12-30 @ 11:06:39

Torsdag förmiddag och dags att ta tag i denna dag. Jag ska försöka städa och fixa en del här hemma och prova mina nyårskläder innan det är dags att bege sig ner på stan för lunch med Emma och Elin!
I eftermiddag står träning på schemat och så tänkte jag åka hem till mamma och pappa, tänkte nämligen sova där inatt. Jag ska också försöka läsa en del, har nämligen en hel hög med böcker här hemma som jag vill läsa :)
De senaste dagarna har även det blivit en hel del shopping. Bland annat har jag köpt löparskor, en sportbh, raggsockor, varma vinterskor till jobbet, i tjocktröja, 1 tunika, 1 t-shirt, en bok och en del smink. Bilder kommer senare!
Nej, dags att sätta fart!

Julen 2010

2010-12-28 @ 23:24:09
Okej, det blir ett sammanfattande inlägg över senaste tiden innan jag ska ta och krypa ner i sängen. Detta är vad som har hänt:
* Julen spenderades hemma hos mina föräldrar med mormor, Nisse, moster och farmor på besök. Trevligt som alltid att träffa släkten, sålänge det ine blir i alltfär stora doser. Men iallafall så åts det god mat, sågs på kalle anka, pratades en väldigt massa skit (och jag säger bara herrejesus vilket liv min mormor och hennes släktingar har levt, det är nästan så man borde skriva en bok) och delades ut en del julklappar. Jag kom hem med en vattenkokare, en film, lite träningskläder, pengar och en del annat.
* På juldagen gick det vilt till då vi först firade Martina som fyllde år och sedan begav oss till BJ för en hederlig utgång á la juldagen. Det blev en del snöänglar, lite pulkaåkning i slottsbacken, en hel del alkohol och en massa annat skoj.
* Sedan har jag även hunnit med pulka-, stjärtlapp- och tefatsåkning med Denise. Absolut en av veckans höjdpunkter :) Och så har jag även slappat en del och hunnit med 2 vändor på mellandagsrean. Än sålänge har jag kommit med en del nytt smink, nya löparskor och lite annat smått och gott!
Innan det är dags att avsluta ska jag bara meddela att jag ska blir mycket bätre på at uppdatera här!
Over and out...

Ordning i kaoset

2010-12-13 @ 18:27:49
Det känns som att jag har haft alldeles för mycket saker på gång de senaste veckorna vilket har resulterat i en del kaos och förvirring. Jobb, körkort, hästarna och träning. Däremellan ska man även hinna med sitt sociala liv.
Men nu har det äntligen börjat lugna ner sig och efter jul blir det ännu bättre :) Då kommer jag inte vara i stallet alls och prio ett kommer bli att fokusera på jobbet och körkortet!
Igår var det julshow så hela dagen spenderades i Lagga. Jag och Lisa red spegelritt, vilket gick förhållandevis bra. Det var superkallt bara, trodde verkligen att mina fingrar skulle trilla av när vi var klara :( Mina elever som red gymkhana var jätteduktiga också, shettisarna och Ally var så söta! Så nu kan jag boka av allt som har med julshowen att göra från min to do list. En annan sak jag kan bocka av från min lista är föräldrafikat som vi hade på jobbet idag. Det gick iallafall bra och det var mysigt att fika med föräldrarna till våra små busar.
Ikväll blir det träning, likaså imorgon kväll och på onsdag tänkte jag ta en tur på stan och förhoppningsvis inhandla mina sista julklappar!

Lagga

2010-12-11 @ 18:36:33
Dagen har spenderats ute i Lagga :) Mysigt som alltid! Hoppade finaste Caisa imorse, gick väl sådär. Roligt var det iallafall. Sen hade jag mina två grupper och det gick bra. Kadrilj med den första och gymkhana med den andra. Fick en liten avramling från Amanda när hon bestämde sig för att tvärvända åt fel håll, men annars gick det bra :) Sen har jag hunnit med en löprunda tsm med mamma och ätit middag. Nu blir det snart glögg, godis och film tsm med familjen, tänkte sova hos dom inatt.
Imorrn är det julshow så då blir det Lagga hela dan!

Linköping

2010-12-06 @ 18:07:42
Sitter nu väldigt mätt framför datorn. Idag har jag än så länge hunnit med jobbet och lite matlagning (för en gångs skull) Köttfärssås stod på menyn och jag gjorde ett nytt än vad jag brukar och det blev mkt godare än i vanliga fall!
Helgen har vart riktigt bra! Jag var i Linköping och hälsade på Denise! I fredags blev det en tur på stan och så middag (med kanske lite för mycket vin) hemma hos hennes vän Charlie. Riktigt god mat och efterätten var to die for! Ett litet missöde dock med en vurpa på cykeln på väg hem vilket resulterade i ett stort blåmärke...
Sedan i lördags mös vi och bakade pepparkakor på dan och så var det luciakraballen på kvällen. Spännande att festa i overall och så träffade jag en massa roliga (och en del lite udda) människor. Men superskoj var det! Sen på söndagen han vi med en avslutande frukost innan tåget gick hem vid elva. Så allt detta resulterade i en riktigt rolig och minnesvärd helg <3
Justja, har också bestämt mig för att inte ha lektioner på Lagga i vår. Jag hinner helt enkelt inte med jobbet och nu när jag ska ta tag i körkortet. Det var allt för nu! Dags att byta om och dra sig ner mot friskis och svettis för lite aerobics :)

Mot Linköping

2010-12-03 @ 08:16:06

Nu har jag precis ätit frukost och snart är det dags att dra sig mot station för att åka till Linköping! Jag hoppas verkligen att tågen går och kommer i tid, men något säger mig att så kommer fallet inte vara. Men det är bara att göra det bästa av situationen ändå!
Annars kan jag konstatera att det är dåligt för ekonomin att ha semester... Igår klippte jag mig och köpte julklappar, saker till julshowen samt annat lite smått och gott för alldeles för mycket pengar. Men man lever bara en gång :) Nej, dags att packa det sista!!!

Ledig :)

2010-12-02 @ 09:21:39
Jag gillar det här med betald semester! Så idag ska jag snart dra mig ner mot stan för att klippa mig och ta en tur på stan. Sen ska jag dra mig hem för att tvätta och packa inför Linköping och Denise imorrn! (om tågen går vill säga) Det kommer bli awesome. Jag ska kolla lite julklappar idag också, det börjar bli dags! (och hittills har jag inte köpt en enda)