Söndagsmys!

2011-02-20 @ 15:58:47

Ordet som bäst beskriver dagen är lugn. Har tittat på skidor, ätit lunch hos mamma och pappa, handlat mat och bara tagit det lugnt. Snart blir det dock lite mer fart då jag tänkte träna. Troligtvis blir det ett jympapass. Jag hade tänkt övningsköra idag också men jag avstår då våran bil får cp-ryck när det är såhär kallt. Tydligen är det nått vid förgasaren som gör att den fryser och ger full gas helt plötsligt när man är ute och åker. Så då avstår jag körningen idag, då jag helst undviker att köra ihjäl mig. Men nya tag nästa vecka!

Nostalgifredag

2011-02-19 @ 14:55:48
Spenderade gårdagskvällen med att kika igenom en massa gamla kort och filmer på datorn. När man ser korten så kom jag på att jag faktiskt har varit med om en hel del riktigt roligt, och att man har en massa minnen som kommer följa med en för livet. Ofta, när vardagen bara tuggar på känns det som att ens liv är ganska tråkigt, det känns inte alltid som att det händer så mycket spännande. Men jag har ändå haft ett bra liv hittills, och jag har en massa minnen som jag aldrig vill byta bort <3

Veckan som gått

2011-02-17 @ 17:00:57
Okej, nu är det dags att ta nya tag. Det har inte blivit så mkt bloggande då jag oftast har fullt upp med jobbet, träning, körkort och annat smått och gott. Här kommer iallafall ett litet sammandrag över tiden som gått:

 * Förra veckan var kaos på jobbet. Barn som slogs, bråkade gjorde illa sig och allmänt tjafs, både bland barnen och personalen. Så jag tackar gud för att den veckan är över och att den här veckan har gått bättre.
 * Träningen flyter på bra som den bruka göra, har dock lite mystiskt ont i axeln idag, men det är nog ingen fara.     
 * Helgen som gick var bra men väldigt lugn. Det jag gjorde var att äta en hel del godis, övningsköra, ta en tur på stan och så lite städning.
 * Körningen börjar gå frammåt, körde 2 gånger i helgen som passerade och planerar ännu mer körning nu i helgen. Tyvärr blir det ju mest bara på helgrna då tiden inte riktigt räcker till i veckorna. Men jag känner iallafall att jag tar mig uppåt på utvecklingskurvan.

Sen så börjar det bli dags att boka karlshemsveckor. Jag vill iallafall jobba ngn vecka ifall det går att få ihop med mitt ordinarie jobb och med semesterplanerna.
Sen så börjar det verkligen bli dags att hitta nu lägenhet. Nu har jag fått brev om att jag måste flytta snart då jag fortfarande bor i studentrum. Så just nu söker jag med ljus och lykta efter en ny lägenhet, men det är inte det lättaste att hitta i Uppsala. Jag kan ju alltid flytta hem till mina föräldrar om jag inte hittar ngt snnst snart. Men det är definitivt inte mitt förstahandsval, så mitt mål är iaf att göra den visiten så kort som möjligt.

Tillbaka

2011-02-06 @ 09:13:21

Har haft ett litet blogguppehåll, men nu tänkte jag ge mig tillbaka in i leken igen. Helgen har vart riktigt bra hittills. Blev hemmamys i fredags. Igår var jag först och tränade. Det blev ett skivstång-interval pass och herrejesus vad jobbigt det var, så jag har en hel del träningsvärk idag. Sen gick jag vidare till mormor. Deras lägenhet ska renoveras så de ska flytta till en liten bit bort, fast på samma gata. Så jag, mamma och Frida hjälpte henne igår. Det blev en hel del lyftande, flyttande av kartonger och så lite pizza på slutet :) Lördagen avslutade sedan med utflyttningsparty hos Jonna!
Nu ska jag strax cykla iväg till Willys för att fylla på mina förråd lite. Sen blir det brunch med Sandra på v-dala, kanske en tur på stan, övningskörning med pappa, kanske hjälpa mormor lite till och så tänkta jag träna lite. Så det finns att göra idag med andra ord. Dags att sätta fart!!!