Nya kläder

2011-01-10 @ 20:50:21

Här kommer det jag beställt från hm! 

Shorts:

        
Linnen:

      


Klänning:

Byxor:

Pyamasbyxor och nattlinne:

    

Underkläder:

              

           

Överlevt

2011-01-10 @ 18:23:12
Jag har nu officiellt överlevt första dagen med nya gruppen, och det gick riktigt bra till och med :) Det här kan nog bli riktigt bra i slutändan! Nu väntar lite träning i form av dansaerobics. Justja, beställde kläder från hm igår, jag återkommer med bilder senare!

Utvilad

2011-01-09 @ 10:59:27
Söndag och snart dax att börja ladda för en ny jobbvecka :) Lite spännande kommer det att bli med nya barn på vår avdelning och en hel del ny personal i huset, så jag ser fram emot nästa vecka. Men innan det ska söndagen klaras av. Och idag ska jag:
1. Se på skidorna (avslutningen av tour de ski. De svenska åkarna ligger dåligt till, men skoj att se ändå)
2. Träna, blir troligtvis step!
3. Handla mat så jag övelever en vecka till
4. Fixa en del smågrejer som inte blivit gjort på ett tag. (tex plocka ögonbrynen, städa ur min väska mm.)

De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt vilket verkligen behövdes. Har vart ledig sen i torsdags och det jag har gjort är: tränat, läst böcker, följt skidorna och skidskyttet, kollat på tv och film samt umgåts med min familj. Så nu är jag utvilad och det är dags att sparka igång vårterminen 2011!!!

Seg morgon

2011-01-04 @ 08:36:57
En trött Jessica har äntligen tagit sig ur sängen och gjort mig iordning för jobbet. Gårdagen var riktigt jobbig, jag hoppas att det blir lugnare idag (det kommer iaf vara mer personal idag så jag håller tummarna) På den positiva sidan så vaknade jag utan träningsvärk idag :) Jag har inte vart på skivstång på ett tag så jag trodde att jag skulle få rulla ur sängen.
Nu är det strax dags för jobb igen och ikväll blir det bio med Denise. Vår sista chans att umgås innan hon drar till Linköping igen.
Neej, dags att diska och sen gå till jobbet!

Måndag!

2011-01-03 @ 08:33:39
Snart dax att gå till jobbet och jag ser fram emot det!Skönt med sovmorgon efter semesten också. Slutar kvart över fem (förhoppningsvis) och sen blir det hem, fixa middag och så vidare för lite träning, det blir troligtvis skivstång/spinning idag =)

Nyår medmera

2011-01-02 @ 18:00:06

Dags att börja förbereda mig för jobb imorrn efter en veckas semester. Skönt att vara ledig men samtidigt ska det bli skönt att börja jobba igen. Jag gillar ju verkligen mitt jobb (tros att det klagas ibland...) och det ska bli skönt med lite mer struktur i livet igen.
Nyår var riktigt skoj! (och betydligt bättre än det senaste som spenderades i sjuksängen) Nyårsgasque på Upplands stod på schemat med Denise och gänget. Och vad mer behöver sägas? Det blir alltid guldkvällar när vi får leka tillsammans :) Men här kommer iallafall en bild på hela gänget, och man brukar väl påstå att en bild säger mer än tusen ord?