Julmys

2010-11-29 @ 17:48:27

Ännu en helg har gått och julen börjar närma sig :) I helgen har jag hunnit med en hel del. Var i stallet i lördags, red Alicia och det var superskoj! Hon e en riktig liten pärla <3 Sen var det globen och sthlm horse show på kvällen. Det var som vanligt mysigt och roligt trots busschaförens lilla miss. Igår var det adventsfika och mys hemma hos mamma och pappa. Bakade pepparkakor, åt lunch, tittade på skidor och var ute och sprang innan det var dags att dra sig hem till mig för att julpynta mitt lilla rum.
Den här veckan väntar nu 2 till jobbdagar och sen har jag semester resten av veckan. Ska klippa mig och fixa lite annat smått och gott på torsdag och sen på fredag åker jag till Linköping för att umgås med Denise! Det här kommer bli en grym vecka med andra ord!!!

Projekt körkort

2010-11-20 @ 19:13:30
Dagen har spenderats hästarna och alla trevligamänniskor i stallet. Det känns alltid lika välkomnande där! Dit kan man verkligen komma precis som man är och bara vara, det uppskattas väldigt mycket. Red Felix på morgonen, han var väldigt stel i vänstersidan men i slutet lossnade det och han blev mycket trevligare. Sen höll jag båda mina lektioner och idag flöt båda två på riktigt fint :) Hade en lite avramling från Amanda bara och det var dessutom jag som råkade skrämma henne så tjejen trillade av, hoppsan...
Ikväll blir det chill hemma hos mamma och pappa. Tänkte hänga vid nu datorn en stund och sen se om det finns någon bra film att kolla på. Imorrn blir det övningskörning med pappa, en tur till Ikea och så tänkte jag avsluta dagen med lite träning. Ska försöka hinna se lite skidor också. 
Två bra saker har dessutom hänt i helgen. Det första är att vinterstudion har börjat igen! Av någon underlig anledning så älskar jag att kolla på längdskidor och skidskytte. Det andra är att jag har lagt upp en plan för mitt efterlängtade körkort, så nu sätts projekt körkort 2012 igång!

Tillsvidare tjänst :)

2010-11-19 @ 07:10:54
Äntligen fredag :) Ska bli riktigt skönt i eftermiddag när jobbet är klart för denna vecka! Ikväll blir det lugnt, tänkte träna lite och sen chilla framför tvn. Imorrn blir det Lagga igen. Var sjuk förra veckan så det ska bli trevligt att få rida lite igen.
Sen måste jag bara berätta att jag har nu fått fast tjänst på förskolan :) Eller jag har inte skrivit kontrakt än, men har blivit lovad det muntligt av chefen. Det ska faktiskt bli riktigt roligt, nu får jag följa min lilla grupp tills de börjar skolan hösten 2012 och sen får vi se om jag vill vara kvar eller hitta ngt annat.
Nej, dags att gå till jobbet!

Måndag morgon

2010-11-15 @ 07:15:02
Och dags för jobb igen. Nu är jag äntligen tillbaka på mitt vanliga schema så nu börjar jag jobba halv åtta igen! Helgen har vart bra men lugn då jag har vart lite sjuk med halsont och feber i fredags. Men nu mår jag bättre igen tack och lov. Så ikväll ska jag försöka mig på lite träning igen. Annars finns inte så mycket planer för dagen.
Nu börjar dessutom mina julkänslor komma krypande :) Nu känns det verkligen att det snart är advent. Så någon dag snart ska jag ta mig ut och shoppa lite nya adventssaker, det ska bli riktigt trevligt!
Nej, nu är det dags att dra sig mot jobbet

Tjolahopp tjolahej!

2010-11-02 @ 17:38:10

Har riktigt uppåt dag idag, allt känns väldigt bra av någon underlig anledning. Helgen har varit lugn men bra. Var och köpte en ny byrå och lite annat smått och gott på IKEA i lördags och sen senderades eftermiddagen med att skruva ihop byrån. Det gick faktiskt ganska bra! (Ja, jag är lite förvånad själv) I söndags blev det ännu mer shopping då jag köpte ny tv :) Måste ju passa på att handla lite nya saker nu när jag äntligen får lön vilket är betydligt mycket mer än csn.
Nu ska jag snart byta om och bege mig mot Friskis för lite dans fuego . Sedan blir det tv ikväll och för en gångs skull behöver jag inte gå i säng så tidigt. Vi har nämligen planeringsdag imorrn och börjar först 8,30 vilket ger mig 1,5 timmes sovmorgon mot i vanliga fall, skönt! Det var nog allt för nu, återkommer med uppdatering senare i veckan!