Helg igen

2010-07-30 @ 09:39:43
Fredag och alltså äntligen helg igen (inte för att det spelar så stor roll egentligen när man är ledig...) Men det innebär ju faktiskt att jag har 3 lediga dagar kvar innan allvaret börjar igen :( Ska vikariera 2 veckor på Von Bahrs förskola. Det känns faktiskt riktigt bra, även fast det lediga tar slut! Dels för att man kommer in i rutinerna igen, man tjänar pengar plus att det tar max 10 minuter att promenera från min dörr till förskolans dörr :D

Annars händer väl inte så jättemycket. Jag söker en del jobb (och jag ska faktiskt på min första anställningsintervju den 10e), jag söker en del nya bostäder fast det går ganska trögt på den fronten(hur svårt ska det vara att få tag på något?), jag tränar en del plus att jag har umgåtts mycket med Denise.

Idag har jag inte så mycket planerat, men åker till mamma och pappa i eftermiddag. Sen ikväll ska jag umgås en del med Denise :) Nej, dags att göra sig iordning och starta upp dagen kanske?

Dålig uppdatering

2010-07-24 @ 13:39:23
Ojoj, riktigt dålig uppdatering här. Men när det är sommar och man är ledig så är det väl helt okej :)
Den senste veckan har bestått av en del party, träning, läsning och uppstrukturerande av mitt liv. Den sista punkten vet jag dock inte riktigt hur det går med... Men det löser sig nog tillslut.
Nu väntar en veckas till semester och sen ska jag jobba två veckor på en förskola. Efter det blir det troligtvis en del vikariat i höst, både på förskola och skola. Känns faktiskt ganska skönt att börja så, särskilt så man kan ta tag i alla andra bitar som fattas. Till exempel att fixa ny bostad och kirra körkortet.
Idag har vart en ganska produktiv dag än så länge. Har hunnit med att boka handledarkursen på körskola, så nu kan jag snart ta tag i körkortet på riktigt =) Sen har jag också hunnit ta en löprunda med mamma på ca 1 timme, duschat, rakat benen och fixat en del småsaker. Nu tänkte jag försöka boka klipptid, ta det lugnt och läsa lite tills det är dags att göra sig iordning. För ikväll blir det födelsedagspaty hemma hos Denise <3

Sommar och sol!

2010-07-19 @ 11:40:10
Har precis kommit tillbaka från min morgonpromenad, härligt med lite blåst idag det blir så satans varmt annars. Nu ska jag fixa en del grejer här hemma, äta lunch och sen dra mig ner mot stan för att möta upp Denise kl 2. Ska nog åka ner lite tidigare och dra runt på stan en stund först, tänkte kolla på lite kläder och andra småsaker. Sedan ikväll blir det träning i form utav aerobics. Det var nog allt för nu, dax att sätta fart...

Ljusterö & Grisslehamn

2010-07-18 @ 18:59:31
Har nu landat, packat upp och börjat vara ner efter en toppenhelg med Elin och Emma :)
Det hela började i fredags med tåg till Sthlm och sen båt därifrån ut till Ljusterö och hem till Elins sommarstuga. Var riktigt mysigt, så dit måste vi följa med igen! Vi kom dit ganska sent så det blev middag och sen en cider nere på klippan och så ett kvällsdopp. Och det var gaalet kallt, men det gick att bada iaf. Kvällen avslutades med lite kortspel innan läggdags.

I lördags åkte vi iväg till Grisslehamn för party hos en gammal klasskompis till Elin. Är tydligen lite av en tradition, så det var trevligt att bli inbjuden :) Mötte en massa nya människor, drack en hel del alkohol och hade allmänt trevligt. Spelade fotboll, badade och grillade på em/början på kvällen. Sen fortsatte kvällen med alkohol, dryckesspel, promenader mitt i natten för att leta efter bortsprungna vänner, pulkaåkning på stranden, hammock-häng samt lagning av hammocken. Runt halv fyra drog vi oss i säng, på golvet i en liten stuga. Så jag har sovit bekvämare... Och idag har vi mest rest. Kom hem runt halv fyra.
Jag lyckades även komma hem med en svullen och blå fot (från en närkamp fotbollen), ett stort blåmärke i sidan (efter närkontakt med sidospegeln på en bil) och ett dussin nya myggbett. Men jag har haft en riktig dunder-helg!!! Det har varit otroligt roligt, och det behövdes :D

I´m back

2010-07-15 @ 18:04:35

Här kommer en uppdatering över vad som hänt de senaste tre veckorna:

* Två dagar efter midsommar var det dags att åka tillbaka till karlshem för två veckors till jobb. Trevligt men slitigt som alltid. Och för att citera Mimmi: Djävulen bär inte prada, hon bär träskor. Stundtals väldigt sant... Men jag överlevde och kom därifrån betydligt rikare än när jag åkte dit :) Och hur konstigt det än låter så längtar jag redan tillbaka. De två veckorna har iallafall bestått utav tusen frågor i stil med när ska vi sadla? När är det kiosk? Får vi rida till hagen? Vilken häst är det där? Hur många år är du? Har du någon pojkvän? Sen har jag hållt en massa lektioner, ridit på långritter, badat, haft personalmöten i köket varje kväll plus en otroligt massa mer saker. Bland annat har jag hunnit med att jaga ut ormar från toaletten, mygga hästar mitt i natten, baka bullar och spåra till klockan ett på natten, busa med barnen á la kodåd, sy kjolar och bada getter. Måste man inte älska det?

*Jag kom hem från karlshem i söndagskväll och efter det så har jag hunnit med en hel del saker. I måndags hände inte så mycket mer än att jag tvättade, packade upp och blev superstressad över att inte ha saker att göra varje minut.

* I tisdags var jag på stan en sväng och kvällen var riktigt guldig!!! Och den spenderades på Bryggan med Denise. Började med vin och pizza hemma hos mig, fortsatte med party, flum, alkohol, trevligt sällskap och dans på bryggan. Kvällen avslutades till sist med en glass och den vanliga cykelturen hem.

* Onsdagen bjöd på en tur på stan med Denise, köpte lite småsaker. Sen blev det lite träning och till sist en trevlig kväll hemma hos Sara med diverse kortspel.

Denna dag har spenderats på stranden med mamma, pappa och Jens. Snart blir det lite träning igen. Ska gå på aerobics :) Kvällen kommer sedan spenderas hemma med diverse fix och så kanske någon trevlig film :) Måste planera lite inför imorgon också, då bär det nämligen av till Elins sommarstuga över helgen!