Inte min vecka

2010-10-29 @ 22:17:55

Den här veckan har hittills vart väldigt vanlig men ändå lite spännande. Jag kan väl konstatera att jag inte har vart på topp den här veckan. Jag har nämligen gjort en hel del klantiga saker. Det hela började i måndags med att jag lyckas sparka av halva min lilltå-nagel på mitt tv-bord. Inte att rekomendera, då jag fortfarande haltar fram när jag har skor på fötterna. Tisdag och onsdag var ganska lugna utan större missöden. Torsdagen började med att jag lyckas sätta igång larmet på förskolan vid 6,50. Och tydligen så är det ingen som vet vad vår avlarmningskod är så det slutade med att en vakt kom instormande på förskolan. Men när kom han då? Jo, 1,5 timme efter att larmet gått. Vad är vitsen med att ens skicka ut en vakt då kan man ju undra? Och vad hände idag då? Jo jag lyckades välta ut en hel flaska med färg på golvet och över mina inneskor... Så jag ska nog officiellt gå i idé resten av veckan.
Min kväll har spenderats framför tvn med skönhet och odjuret. En av disneys bästa filmer om man frågar mig! Imorrn ska jag åka och kolla på ny byrå och tv så förhoppningsvis kommer jag hem med något nytt iallafall. Sen blir det nog lite träning också, tror att jag ska sikta på lite dansaerobic.

Tuffe

2010-10-24 @ 11:01:05
Det blev inga kort igår heller, lyckades glöma kameran hema :( Men nästa vecka så SKA det bli lite foton. Har äntligen lyckats införskaffa mig photoshop också så ikväll ska jag hem och leka! Red förövrigt den nya lilla hästen Tuffe igår och jag gillade honom riktigt mycket. Pigg, lite feg men riktigt fin. Får han bara jobba på och komma igång med galoppen ordentligt så kommer han bli super.
Idag ska jag fika med Jonna vid tre, kanske ta en liten tur på stan innan, träna (tror att det blir spinning) och fixa med lite småsaker hemma. Så det blir en lugn och skön söndag hoppas jag på :)

Tränigsvärk from hell

2010-10-22 @ 20:39:30
Jag tror jag döör. Har sån träningsvärk så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Var nämligen på skivstång igår och nu har jag ont överallt. Hur jag ska ta mig upp ur soffan om en stund är en gåta.
Annars är livet bra. Har jobbat, handlat mat och tvättat idag, inte en så rolig fredagskväll men jag överlever. Nu är det Idol, datorn och en skål med godis som gäller i soffan. Imorrn är det dags för stallet igen och nu ska jag försöka ta mig tid att knäppa lite kort, så förhoppningsvis återkommer jag med det senare i helgen :)

Tröttis

2010-10-20 @ 16:11:19
Trött, så trött. Började jobba fem i sju imorse och det har vart full fart hela dagen. Dessutom blir det  samma jobbtider torsdag och fredag med eftersom det är personal som är sjuka och har semester. Men det finns definitivt en fördel, att sluta tio över tre :)
Nu ska jag snart cykla iväg till Friskis för lite spinning och sen blir det middag med Emma och Elin på Gotlands! Det ska bli supertrevligt, var alldeles för länge sen. Sen tänkte jag ringa Denise också om jag får tid, har lite att diskutera!

Fullproppad vecka

2010-10-17 @ 19:24:25

Det blev en fika hos mormor med mamma på på eftermiddagen. Alltid gott med lite fika! Efteråt så blev det träning i form av spinning. Jobbigt värre säger jag bara. Men jag tog mig tid att basta en stund efteråt, gudomligt skönt :)

Nu ska jag strax äta middag och så börjar jag så smått ladda inför en ny, fullproppad vecka. Jobb åtta timmar om dan, en massa inplanerat på kvällarna plus att jag måste försöka få in lite träning. Jag kommer helt enkelt få ligga i den här veckan. Men jag gillar det sålänge man får hämta andan emellanåt och bara vara. Imorrn är det iallafall jobb 7,30 till 15,45 och sen är det dusmöte kl 18. Frågan är om jag ska ta mig hemåt en stund däremellan eller om jag ska ta en tur på stan istället? Äh, det visar sig imorrn. Nu är det dags för mat och Gossip Girl:D

Grattis!

2010-10-17 @ 10:34:53
Igår var jag ute i stallet hela dan. Red Felix (precis som förra veckan) och han var superfin i slutet! Red mycket på volt vilket gjorde att han hittade en bra form mycket tidigare än han gjort med mig förut. Jag börjar hitta rätt knappar på honom vilket känns super!
Sen höll jag mina två lektioner plus en av Johannas då hon var på Strömsholm för Hästkunskapcup. Och vilka är bäst om inte Lagga?! Sofia, Aina och Therése tog hem segern :) Så stort grattis till er! Det innebär dessutom att Daniel Svensson kommer komma till Lagga för att hålla en clinic!!!
Läs mer här: http://www3.ridsport.se/Utbildning/Nyheter/2010/10/HastkunskapCupsattekunskapernapaprov/

Idag blir en lugn dag. Har övningskört med pappa nu på morgonen och det gick bra. Under dan måste jag hinna handla lite mat och så tänkte jag träna i eftermiddag. Annars händer inte så mycket...

Epidemi

2010-10-13 @ 16:16:51
Hälften av jobbveckan har gått och det ska firas med lite spinning! Det blir tidig träning idag så jag ska snart dra mig iväg. Sen återstår bara frågan om vad jag ska göra med resten av kvällen. Tror dock att det blir chill framför tvn hemma, är trött idag.
Jobbet har gått bra idag och för första gången den här veckan har inga barn klippt i varandras hår (Ja, samma sak hände igår fast med två andra barn, tror att det är en epidemi som sprids)

Igår efter jobbet var jag på marknad med mamma och det var riktigt mysigt! Köpte dock inte så mycket, men jag kom iallafall hem med lite marknadsgodis och två påsar te som luktade gudomligt gott. Så det blir nog till att smaka på både godiset och teet ikväll :)

Äntligen

2010-10-11 @ 21:50:27
Så är det bestämt! Den 18 eller 19 december åker jag och våldgästar Denise i Linköping över helgen. Saknar dig i massor <3

Guld-helg

2010-10-11 @ 18:40:33
Första dan på veckan och allt har kännts på topp idag! Allt var bra på jobbet och barnen är hur söta som helst. Idag har vi bland annat hoppat i lövhögar och haft kittel-krig :) En liten olycka bara då tre barn hittade en sax och bestämde sig för att leka frisör. Innan vi märkte nått hade de klippt lite i en tjejs lugg men inte så mycket tack och lov så ingen skada skedd. Sen har jag hunnit städa en del och sovit nästan en timme...hoppsan. Nu ska jag strax dra mig iväg på lite träning, blir ett gympapass idag.
Helgen har vart riktigt guldig med shopping i fredags, stallet plus utgång i lördags och ännu mer shopping igår. Det kan inte bli så mycket bättre helt enkelt!

Stallet

2010-10-09 @ 07:49:16

Nu är det strax att bege sig ut till stallet. Jag ska ta med mig kameran idag och försöka komma ihåg att fota lite och förhoppningsvis kommer jag ihåg det. Så jag återkommer med lite Lagga bilder :) Dax att dra sig iväg!

Shopping

2010-10-08 @ 21:41:24
Äntligen fredag och dagen har spenderats med jobb och en shoppingtur med Jonna! En väldigt bra dag måste jag säga trots regn, sammanbrott över blöta strumpor och lite för mycket godis. Jag hittade tyvärr inte så mycket på vår shoppingrunda men jag kom iallafall hem med:

* Svart graffitinagellack

* Svarta leggings från Gina

* Rosa linne från Gina

* Rosa långärmad tröja också från Gina

* Svart/vit basic-klänning från Hm

* En flaska vin

* En påse godis ;)

Imorrn är det först stallet som gäller, sen lite träning i form av löpning och till sist blir det utgång med Jonna och gänget :) Jag är grymt taggad för lite party, det var på tok för länge sen nu. Sen borde jag försöka få in lite övningskörning med då det inte blivit någon hittills den här veckan. Men vi får se vad jag hinner. Nu är jag iallafall grymt taggad inför resten av helgen!

Dålig uppdatering...

2010-10-07 @ 20:58:03

... jag vet. Men till mitt försvar har jag haft fullt upp. Jag ska försöka bättra mig, jag lovar! Dagens har spenderats med jobb som kantats av kaos vid matbordet, målning som resulterade i färg överallt samt en massa pärlplattor.  Jag har även hunnit med lite träning  a la dansaerobics, grymt kul :)
Imorrn är det äntligen fredag vilket kommer firas med lite shopping tsm med min kompanjon Jonna efter jobbet :) Uppdatering kommer imorrn med vad jag shoppat :)