Tack och godnatt

2010-09-30 @ 16:41:39
Jag vill sova... Har vart riktigt trött hela dan och jag vet inte riktigt vad det beror på. Sov ändå gott i 8 timmar i natt, då borde man faktiskt inte vara så här trött. Nu är jag hemma en snabbis och om 10 minuter är det dags att dra sig tillbaka till jobbet för APT-möte. Sen är det inte många timmar kvar innan jag får krypa ner i sängen igen.
Efter ikväll är det iallafall bara 1 jobbdag kvar den här veckan och imorrn kväll blir det matlagning, film och mys med världens bästa Jonna!

Dubbel lön!

2010-09-29 @ 19:38:12

Den senaste tiden har beståt av jobb, jobb, ännu mera jobb och så lite träning. Så mycket annat har inte hunnits med. Detta har resulterat i att annat har stannat av, så som städning och matlagning. Förra veckan levde jag på pastasallad och den här veckan har jag levt på varma mackor. Hur hinner man laga riktig mat?
Idag har jag iallafall hunnit jobba 8 timmar, vart på spinning, ätit mina varma mackor och just nu har jag en hel hög med tvätt nere i tvättstugan. Sen blir det mys framför Idol med lite godis.
Lite gladare nyheter är att första lönen kom i måndags! Och imorrn kommer 10 000 till in på kontot :) Kommer få dubbel lön den här och nästa månad, vilket uppskattas rejält! Jag känner mig ganska rik nu så en del ska sparas och så ska jag shoppa en hel del nytt. Frågan är bra när det ska hinnas med?

Äntligen!!!

2010-09-26 @ 21:31:52
Så kommer lönen imorgon :D

Flytt

2010-09-20 @ 16:49:02
Ännu en helg har gått och jobbveckan är igång igen. Slutade kvart över fyra idag men snart måste jag tillbaka för blockmöte. Efter det blir det träning vid halv åtta. Dagen har gått bra, även fast det är lite kaos då förskolan flyttar tillbaka in i nya (eller gamla) lokaler. Längtar tills nästa vecka då flytten är avklarad och vi har mkt större och bättre lokaler igen. Då kommer jag även få nya tider, kommer jobba 7.30 till 15,45. Det ska bli skönt med lite mer eftermiddag! Men det innebär även att jag får passa på att njuta av de sovmorgnar jag får den här veckan för sen blir det tidiga morgnar.
Det var nog allt för nu! Dags att fixa lite mat :)

Blött,kallt och trött

2010-09-16 @ 18:00:53
Tre ord som i stort beskriver hela min dag. Men nu hoppas jag på att det blir bättre :) Sitter och dricker te just nu och sen är det dags för lite träning i form av aerobics! Det har inte hänt så mycket spännande de senaste dagarna. Har iaf fått mina kläder från hm. En tröja var lite stor, men den behåller jag ändå då det ändå var en oversize-tröja. De andra sakerna satt super!
Imorrn är det fredag igen och på schemat står först jobb och sen pannkakor med film hemma hos Jonna, mysigt värre <3  Och sen är det dags att ladda inför stallet på lördag  igen...

Föräldramöte

2010-09-14 @ 08:34:52
Snart dags att dra sig mot jobbet igen. Det kommer bli en lååång dag, jobbar först till kvart över fem sen har jag en liten paus och så är det föräldramöte mellan 18,30 och 20,00. Är lite nervös inför föräldramötet, men det ska nog gå bra :) Så med andra ord kommer jag inte hinna med något annat än jobb idag.

Åt middag med mina kära korridorare igår, det var riktigt trevligt och god mat :) Han även förbi banken och fixa lite nödvändiga saker igår. Så nu längtar jag tills lönen kommer :D

Nej, nu måste jag gå!!!

Vikariat

2010-09-13 @ 17:39:51
Nu har jag fått ett vikariat på troligtvis 3 måndader och med månadslön istället för att gå på timme!!! Så jag är nöjd och glad. Kommer dessutom att jobba heltid, vilket kommer bli ett stort plus i plånboken:)
Så kl 9 til 17.15 är det som gäller i fortsättningen. Imorn är det dessutom föräldramöte mellan 18,30 och 20,00. Det kommer bli en lång dag med andra ord, suck...

Måndag :)

2010-09-13 @ 08:12:28
Måndagmorgon och jag börjar först kl nio, I like! Men jag tänkte dra mig dit lite tidigare för att försöka få tag på chefen innan jag börjar, det finns några små frågetecken som jag vill få klarhet i. Hittills har jag hunnit med en morgonpromenad och frukst. Nu sitter jag och dricker mitt älskade te! Strax ska jag fixa sminket och dra mig iväg mot jobbet!

Kläder

2010-09-12 @ 21:41:59

Här kommer det jag beställt från hm. Det blev en hög med smågrejer!

* En härlig tröja











* Ett nattlinne i blått













*Två par trosor. Ett par i blått och ett par i rött


* Ett halsband



* En oversize t-shirt


* En till randig tröja

 

Ont

2010-09-12 @ 20:33:46

Mitt knä gör ooont... Var ute och sprang med mamma imorse och lyckas snubbla så jag faller med knät rakt ner på en sten. Detta har resulterat i ett svullet knä som gör riktigt ont. Jag tror att det kommer vara väldigt blått och vackert imorn.
Annars har min dag vart bra. Har fikat hos mormor och fixat en del här hemma. Nu glor jag på Ensam mamma söker och senare ska jag beställa lite kläder från hm :D Jag återkommer med vad det blir för något fint!
Imorrn ska jag jobba 9-15.15, träna (troligtvis ett pm) och så kommer dagen avslutas med korridorsmiddag tsm med mina kära boende kamrater. Så morgondagen blir nog super! 
Dags att återgå till tvn

Jobb :)

2010-09-08 @ 18:26:55
Nu är jag glad :) Idag har jag nämligen fått ett vikariat som förskollärare! Tidigare har jag ju bara timvikarierat. Det är på Von Bahrs förskola där jag jobbat den senaste tiden. Vikariatet är på 4 veckor med start på måndag men det kan eventuellt bli förlängt till 3 månader, vilket känns väldigt lagom just nu.
Tjänsten är bara på 75% så jag kommer jobba från 9 till 15,15 men jag kommer få jobba ngn timme längre vid behov. Det känns super att börja med att arbeta deltid, även fast det kommer synas i plånboken... Men jag får iallafall så jag klarar mig bra! 
Så nu jobbar jag som timvikarie torsdag och fredag och så börjar jobbet på riktigt på måndag, och det känns super! Nu vill jag komma igång på riktigt :)

Jobb-planer

2010-09-06 @ 18:31:25
Jag har jobbat som vanligt idag. Var på en ny avdelning med trevliga barn och dagen har flytit på bra! Vi har vart ute stora delar av dagen vilket uppskattas i det här fina vädret. Appropå jobb så har en plan börjat sättas i verket. Vi får väl se vad som händer, men jag håller tummarna:)
Nu blir det strax lite träning och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Jag är ganska trött så troligtvis kommer kvällen avslutas med att jag däckar i soffan.

Mys

2010-09-05 @ 20:44:56
Jag har haft en riktig mysdag :) Jag har tagit en långpromenad i solen, ätit lunch (med efterrätt!) hos mamma och pappa, vart och tränat och bastat efteråt och nu blir det chill framför tvn med lite choklad och te medan jag laddar för en ny jobbvecka. En riktigt bra dag med andra ord!
Igår var det Lagga som gällde igen. Red Leo igen, och som vanligt var skritten och traven trevliga. Det är i galoppen som allt skiter sig. Mina lektioner gick bra, och ingen avramling den här veckan.
Imorrn blir det jobb och så lite träning på kvällen om inte min förkylning blir sämre. Sen borde jag försöka ta mig iväg och pumpa cykelhjulen. Så det är morgondagens planer!

Fredag!

2010-09-03 @ 07:44:04

Äntligen freddag :) Och alltså sista jobbdagen för veckan! Ikväll blir det fika med Johanna och troligtvis en sväng förbi systemet. Jag hade tänkt träna, men har fått ont i halsen så jag avvaktar och hoppas på att min förkylning ska försvinna snart. Jag hatar att vara förkyld...
Jag hade tänkt vara uppe lite längre igår eftersom det e fredag idag, men jag var så trött så jag däckade i soffan vid nio, så då drog jag mig till sängen istället. Jag får ta en långkväll idag istället. Nej, dags att dra sig mot jobbet!

Uppåt igen!

2010-09-02 @ 07:24:36
Ännu en morgon och jobbet kallar. Men idag känner jag mig faktiskt riktigt taggad för jobbet. Jag har vart inne i en liten svacka  där ingenting känns roligt. Hela min värld har jag uppfattat som krav och måsten och det roliga har bara flytit förbi utan att jag riktigt har uppskattat det. Men nu tror jag faktiskt att svackan äntligen har vänt! Nu kan jag se framåt igen och hitta det roliga i vardagen.
Förkylningen känns fortfarande inte helt okej, men jag tänkte försöka mig på lite träning efter jobbet ändå, blir troligtvis arobics! Nej, dags att äta klart frukosten och sen kasta sig iväg till jobbet :)

Äntligen introkurs :)

2010-09-01 @ 07:30:08
En ny morgon och jag har vaknat utvilad som alltid?! Eller kanske inte. Har ändå sovit 8 timmar men är inte pigg ändå. Men det är bara att hälla i sig lite te och köra ändå.
Idag blir det jobb från 8 till 16,15 och den blir det bara hem och vända. Ikväll är det dags för introkursen med pappa för att få övningsköra. Så nu börjar det äntligen bli dags att ta tag i körkortet på riktigt :)


Nu hoppas jag bara att min förkylning ska ge med sig snart